Nye alsidige scannere til stort set alle forretningsbehov

Økonomiske, hurtige og fleksible fladbedscannere, der optager mindst plads i deres klasse1, og ADF til forbedret produktivitet

Nye alsidige scannere til stort set alle forretningsbehov

September 2016 - Strømlin processerne i forkontoret og forøg produktiviteten med de nye dokumentscannere WorkForce DS-1660W og DS-1630. Disse økonomiske dokumentscannere kombinerer alsidigheden ved en flatbedscanner med hastigheden i en 50-siders ADF for at håndtere praktisk talt enhver opgave. Pas, brochurer og skrøbelige dokumenter scannes på glaspladen, mens ADF'en også er ideel til stakke af papir.

Steve King, product manager, Epson Europe, siger: "Uanset om du scanner dagligt papirarbejde, vigtig dokumentation som fødselsattester eller endda gamle breve og regnskaber, kan denne alsidige, nemme løsning opfylde stort set alle forretningsbehov. To af de hurtigste scannere i deres klasse med 25 sider pr. minut, som også optager mindst plads[1], gør det nemt at placere disse modeller på kontoret."

Små virksomheder og store organisationer, der søger efter en økonomisk overkommelig og nem scanningsløsning, kan drage fordel af USB 3.0-tilslutning, som betyder, at hastigheden ikke reduceres selv i høj opløsning på 300 dpi, og med tilstanden for langt dokument er det muligt at scanne over 3 meter papir (kun enkeltsidet). Dobbeltsidet scanning og automatisk registrering af billedtypen øger også effektiviteten, mens Wi-Fi og Wi-Fi Direct-tilslutning på DS-1660W giver ekstra brugervenlighed til organisationer, der ønsker at implementere en dedikeret scanningsløsning i deres miljø, som mange mennesker nemt kan få adgang til.

Begge modeller udnytter også intelligent farve- og billedjusteringer, f.eks. automatisk beskæring, skævhedskorrektion, tom side og fjernelse af baggrund med Epsons billedbehandlingsteknologi.

TWAIN- og ISIS[2]-drivere er inkluderet til problemfri integration med eksisterende dokumentstyringssystemer og gør det muligt at scanne til en pc, Mac eller onlinekonti med et enkelt tryk.

WorkForce DS-1660W og DS-1630 leveres fra oktober.

Vigtige funktioner:

 • En af de hurtigste scannere i sin klasse - scanningshastighed på 25 sider pr. minut
 • Scan en lang række dokumenter, herunder bøger, pas, indbundne dokumenter og vanskelige emner
 • Mindst i sin klasse1
 • Wi-Fi og Wi-Fi Direct-tilslutning (kun DS-1660W)
 • TWAIN- og ISIS-driver til problemfri integration med eksisterende dokumentstyringssystemer
 • Scan begge sider af en side med dobbeltsidet scanning
 • ADF til 50 sider
 • Opret op til 30 job og drag fordel af nem, one-touch scanning til mapper, e-mail, online lagringskonti2 og mere med netværksinterfacepanelet, som kan tilkøbes (kun DS-1630)
 • USB 3.0-tilslutning betyder, at det ikke går langsommere, selv i høj opløsning på 300 dpi
 • Intelligent farve- og billedjusteringer - automatisk beskæring, skævhedskorrektion, tom side og fjernelse af baggrund med Epsons billedbehandlingsteknologi
 • Den medfølgende Epson software giver mulighed for to billedoutput - scan en gang og send til to forskellige destinationer
 • Tilstanden for langt dokument gør det muligt at scanne over 3 m papir (3048 mm) (kun enkeltsidet)

Kommentarer til redaktør

Om Epson

Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, smart glasses og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 67.000 medarbejdere i 90 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.577 millioner euro i regnskabsåret 2015. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Baseret på data fra websteder og brochurer for de fem mest sælgende scannermodeller i EMEA for hele året 2015 i henhold til InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015.

[2] ISIS-drivere er kun tilgængelige på DS-1630-modellen