Ny superhurtig Epson SureColor printer vinder EDP Award

Ny superhurtig Epson SureColor printer vinder EDP Award

Juni 2016 - Epsons nye SureColor SC-P20000 har vundet “Best Photographic Printer” på European Digital Press Association (EDP) Awards, hvilket blev annonceret på Drupa i Düsseldorf. Hvert år anerkender EDP Awards de allerbedste, nye og innovative produkter og annoncerede udviklinger på det digitale printmarked.

SureColor SC-P20000

Med annoncering i januar 2016 kombinerer 64-tommer SC-P20000 superhøje printhastigheder med enestående fotokvalitet, og den er ideel til højvolumen, kommercielle printproduktionsfirmer, kopiforretninger, fotolaboratorier og fotoforretninger på indkøbsgader. Det er en omkostningseffektiv løsning til in-house produktionsløsninger og kan bruges til at skabe højkvalitets, storformat POS, korttids udendørs og indendørs signage, udstilling og grafisk display og fotografier. Printeren omfatter Epsons PrecisionCore MicroTFP printhoved til produktion af enestående resultater i op til 2400 x 1200 dpi. Dens robuste design omfatter en vifte af innovative teknologier og udtyr så som højpræcisions mediefødningsteknologi, en nyligt udviklet kamerabaseret papirfødningsstabilisator og medieinduktivt rullesystem.

Iftekhar Butt, Business Account Manger, Epson Danmark, siger:

“Denne printer kombinerer ny, hurtig udskrivning med samme høje kvalitet, som Epson kunder forventer, samtidig med at den leverer en serie af nyt udstyr og forbedret brug. EDP Awards anerkender nyheder, som gør en forskel i den digitale printsektor, så at modtage en pris for SC-P20000 er en bedrift, vi er ekstremt stolte af.”

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 67.000 medarbejdere i 90 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu