Ny skalerbar teknologi bygger på Epsons berømte kvalitet

Epson præsenterer PrecisionCore-teknologi til at drive innovation af inkjetudskrivning i både industrien og på kontoret

Ny skalerbar teknologi bygger på Epsons berømte kvalitet

København, oktober 2013 -Epsons globale præsident, Minoru Usui, har præsenteret PrecisonCore™, en næstegenerationsteknologi til inkjetudskrivning, der er skabt til at forvandle udskrivningsforretningen, idet den giver virksomheder et uforligneligt niveau af produktionseffektivitet med mulighed for at udvide på de meget potentielle nye globale markeder. PrecisionCore bygger på Epsons årelange omdømme inden for udskrivningskvalitet ved de hastigheder, der kræves til industriel og kommerciel udskrivning. Teknologien bliver også implementeret i virksomhedens kontorudskrivningssortiment.

På en pressekonference på LabelExpo, en messe for førende mærkatproducenter, forklarede Usui, hvordan Epson har kombineret års teknisk ekspertise med de nyeste gennembrud inden for piezo-materialer og produktion af meget præcise MEMS (mikro-elektromekaniske systemer) til at skabe en innovativ, ny udskrivningschip. Den nye PrecisionCore-chip leverer ydeevne på et kommercielt niveau i et kompakt modulformat og giver Epson mulighed for at skalere teknologien fra industrielle presser med en arbejdsgang til arbejdsgruppe- og desktopprintere.

PrecisionCore er den eneste massefremstillede udskrivningsteknologi, der spænder over så bredt et område af blæk og mærkatmaterialer. PrecisionCore-teknologi udvider Epsons højtydende Thin-Film Piezo-udskrivningsteknologi (TFP), som aktuelt anvendes i Epsons kommercielle storformatprintere, som er førende på markedet, til at give kunderne fleksible, industrielle løsninger samt forretningsudskrivningsløsninger med flotte farver, overlegen udskriftskvalitet og udskriftsholdbarhed på den bredeste række af medier til alt fra forretningsdokumenter, fotografering og skiltning til kommercielle mærkater, emballering og tekstiler.

"PrecisionCore repræsenterer en kæmpe udvikling inden for udskrivningsydeevne", sagde Usui. "Vi fortsætter med at levere enestående kvalitet takket være overlegen punktkontrol, og vi har introduceret et originalt, nyt system til at sikre pålidelighed. Samtidig tillader skalerbarheden os at udnytte vores historiske styrker inden for blækfleksibilitet og holdbarhed af printhoveder".

Epsons unikke, integrerede produktionscyklus – fra Piezo printhovedet til den færdige udskrivningsenhed – giver en utrolig effektiv produktionsproces, så der kan tages højde for det fulde område af digitale udskrivningsmuligheder i det omfang, i den kvalitet og med den omkostningseffektivitet, som kun er mulig ved hjælp af produktionen af MEMS-chippen.

Sammen med præsentationen af PrecisionCore demonstrerer Epson flere nye produkter, hvor teknologien er indarbejdet, på LabelExpo i hal 9, stand 9H50, fra den 24.-27. september. Produkterne anvender PrecisionCores muligheder til at styrke innovationer og omfatter en række førsteudgivelser: SurePress® L-6034V og L-6034VW er Epsons første digitale mærkatpresse, der anvender UV-blæk, og som er udstyret med et linjeprinthoved, og SureColor® F2000 er Epsons første printer, der udskriver direkte på beklædning.

Hvis du ønsker flere oplysninger om PrecisionCore, kan du besøge: global.epson.com/innovation/precisioncore.

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Om Epson
Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og udskrivningssystemer, 3LCD-projektorer og industrirobotter til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger på verdensplan med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier på markeder, der spænder over virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, de driver forretning i.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe har 1.727 medarbejdere og havde i regnskabsåret 2012 et salg på 1.540 millioner euro.
http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/