Ny kompakt POS-printer, der er nem at betjene

Omkostningseffektive enheder sætter skub i kundeservice

Ny kompakt POS-printer, der er nem at betjene

September 2013 – Epson, Europas førende POS-printerproducent[1], løfter sløret for TM-T70II med høje udskrivningshastigheder og kvitteringer med gråtoneudskrivning. Den er designet til at hjælpe service- og detailforretninger med at levere hurtigere og mere effektiv kundeservice. Denne printer kan passe under de fleste diske takket være dens lille størrelse, og den kan nemt betjenes fra forsiden.

Med en MCBF (Mean Cycle Between Failure) på 17 millioner linjer og en levetid på den automatiske skæreenhed på 1,7 millioner afskæringer er TM-T70II ideel til miljøer med store udskrivningsmængder, hvor pålidelighed er yderst vigtig. Virksomhederne kan betjene flere kunder hurtigere takket være høje udskrivningshastigheder på op til 250 mm pr. sekund.

Et beskyttende kabeldæksel (tilkøb) sikrer, at kabler og andre elektriske udgange er beskyttet mod utilsigtet spild eller andre væsker – ideelt til situationer, hvor printeren er placeret på eller under diske.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Ud over at være hurtig og pålidelig er TM-T70II også udstyret med en automatisk papirreduktionsfunktion. Takket være denne funktion kan virksomheder reducere deres papirspild og dermed spare penge. Den sætter også brugerne i stand til at yde bedre kundeservice, da de kan koncentrere sig om kunderne i stedet for at skulle skifte papirruller så tit."

Peter tilføjer: "I årevis har vi leveret det allerbedste inden for POS-printerteknologi til travle restauranter, butikker og andre sevicemiljøer. Denne nye model er det næste trin til at sikre, at vores placering som Europas førende POS[2]-printerproducent er en titel, der er velfortjent".

TM-T70II leveres fra september.

Funktioner

Skift kvitteringsruller nemt og hurtigt med papirindfald foran

Lille størrelse giver mulighed for placering og betjening under disken

Hurtig og pålidelig kvitteringsprinter

Betjen dine kunder hurtigt med udskrivningshastigheder på 250 mm/sek.

Udskriv flere kvitteringer i længere tid med en printhovedlevetid på 120 kilometer

Den automatiske skæreenhed kan udføre op til 1,7 millioner transaktioner

Mange tilslutningsmuligheder med indbygget USB samt et ekstra valgbart interface

Spar papir med den automatiske papirreduktionsfunktion

ENERGY STAR-godkendt for reducerede strømregninger og reduceret miljømæssig påvirkning

Liv op på dine kvitteringer med gråtoneudskrivning

 

[1]Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2]Kilde: Interconnection Consulting, 2010.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/