Medarbejdere afslører deres mareridt og hemmeligheder om hjemmekontoret

51 procent af medarbejderne føler, at deres arbejdsrum ikke fuldt ud opfylder deres krav, og man kræver bedre hjemmekontorteknologi

Medarbejdere afslører deres mareridt og hemmeligheder om hjemmekontoret

Medarbejdere afslører deres mareridt og hemmeligheder om hjemmekontoret

51 procent af medarbejderne føler, at deres arbejdsrum ikke fuldt ud opfylder deres krav

Mange kræver bedre hjemmekontorteknologi

 

Ny undersøgelse foretaget af Epson * viser, at selvom hjemmearbejde helt sikkert har udviklet sig siden marts 2020, føler mere end halvdelen (51 procent) af dem, der arbejder hjemmefra, at deres arbejdsrum ikke fuldt ud opfylder deres behov.

 

Som månederne efter de første nedlukninger er gået, siger over halvdelen (55 procent) af folk, at de har arbejdet fra alle mulige steder i hjemmet, herunder soveværelser, gange, badeværelser og toiletter, loftsrum og haver. En bemærkelsesværdig minoritet har endda arbejdet i deres biler (6 procent).

 

Men det er ikke kun det at finde et sted at arbejde, der har været en udfordring. Over halvdelen (52 procent) af alle personer er endt med at arbejde på andre overflader end borde. Dette omfatter gulv, kasser, strygebrætter, sofaer og senge.

 

Hjemmearbejdere har også oplevet masser af distraktioner. Leveringer synes at være det største problem, idet 64 procent af medarbejderne får vigtige opkald eller opgaver afbrudt af dørklokken. Imens bliver 30 % distraheret af en konstant kamp med temperaturen. Det er enten for varmt eller for koldt.

 

Folk tyr også til usædvanlig adfærd, når man ikke bare kan gå hen og mødes med en kollega. Over en tredjedel (34 procent) har slukket deres kamera og mikrofon under et møde for at gøre andre ting såsom at gå på toilettet eller tage noget at drikke. En yderligere fjerdel (26 procent) har besvaret et opkald blot iført deres undertøj eller pyjamas, og 1 ud af 20 (5 procent) har endda indrømmet at falde i søvn i arbejdstiden.

 

Måske ligger disse stressfaktorer, distraktioner og usædvanlig adfærd bag de 45 procent, der føler, at deres motivation vil falde, hvis arbejdet hjemmefra fortsætter. Deborah Hawkins, direktør for Keypoint Intelligence’s Office Group, siger, at "motivationen og produktiviteten er blevet sat på en prøve i perioden med hjemmearbejde. Det har ikke været så skidt for dem med det rigtige udstyr. Men hvis du mangler korrekt kontorudstyr, er indvirkningen tydelig.”

 

 

Dette afspejles i undersøgelsen, hvor 38 procent af medarbejderne siger, at de har brug for en ny eller forbedret stol, 35 procent kræver et bedre display, og mere end en fjerdedel (26 procent) siger, at de har brug for en ny printer. Yderligere 37 procent siger, at de har brug for mere eller forbedret blæk og toner.

 

Deborah fortsætter, “Det er ikke længere blot en midlertidig situation at arbejde hjemmefra. Efter COVID forventer vi, at der vil være en væsentlig reduktion i antallet af kontorarbejdsdage i Europa. Medarbejdere er nu på udkig efter løsninger, der er mere permanente. Nogle flytter endda til et nyt hus i jagten på den perfekte balance mellem arbejde og fritid og forbedrede forhold.”

 

Karl Angove, vicedirektør for Consumer Products fra Epson Europe, siger: “Hjemmearbejde er nu normen for mange i Europa og vil fortsætte ud over lokale nedlukninger og COVID-krisen. Dette giver medarbejderne alle mulige udfordringer, distraktioner og bekymringer. Kort sagt kan hjemmearbejde være stressende.”

 

“Men din teknologi behøver ikke at være en del af den stress. Det er tid til at bringe dit hjems arbejdsrum op på et helt nyt niveau. Mange ønsker at fortsætte under disse betingelser, som de er, så de skal arbejde smart og overveje de bedste værktøjer til opgaven. Det er vigtigt at finde teknologi, der er egnet til formålet, der er energieffektiv og minimerer omkostningerne på lang sigt. Løsninger som vores prisbelønnede EcoTank-printere uden blækpatroner kan virkelig hjælpe. De leveres begge med nok blæk til at udskrive op til 14.000 sider 1, hvilket sparer penge og tid, da der ikke er behov for at skifte blækpatroner så ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning, og pålideligheden er i top med kvalitetsudskrivning af side efter side.”

 

“Vi opfordrer folk til at tale omhyggeligt med deres arbejdsgivere, hvis de har brug for hjælp - hvad angår teknologi eller andet - for at sikre, at vi alle kan forblive produktive og glade derhjemme.”

 

Uanset hvilke begrænsninger, der løftes på nogle områder, vil hjemmearbejde fortsætte i et meget større omfang end før. Det anslås, at 25-30 procent af arbejdsstyrken vil arbejde hjemmefra flere dage om ugen ved udgangen af 2021 [i].

 

SLUT

 

Denne undersøgelse blev udført af Epson. 1.000 Epson printerejere, der arbejdede hjemmefra, blev spurgt i 11 lande (Italien, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien, Sverige, Finland, Norge, Danmark) i januar og februar 2021.

1 De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712 eller 29103. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711 eller 20102. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhoveddyserne. Det er grunden til, at ydeevnen for det første, medfølgende sæt vil være lavere.