Komplet pakke til udskrivning af store mængder tekstil

Epson lancerer det seneste nye i rækken af farvesublimeringsprintere og en sort blæk med høj tæthed

Komplet pakke til udskrivning af store mængder tekstil

18. maj 2015 - Epson lancerer en ny SureColor SC-F9200-printer og sort HDK-blæk for at hjælpe producenter med at fremstille masseproduktionstekstiler hurtigt, konsekvent og i høj kvalitet, samtidig med at udgifterne holdes nede. Sublimeringspapirer er også tilgængelige for at sikre, at alle elementer fungerer sammen om at levere en række tekstiler som beklædning, sportstøj, indretning samt blød skiltning og flag med de bedst mulige resultater. Producenterne kan drage fordel af Epsons udskrifter i høj kvalitet, samtidig med de oplever større tryghed takket være garanti og servicesupport. 

Der kan hurtigt fremstilles tekstiler i høj kvalitet med skarpe, flotte farver takket være Epsons PrecisionCore-teknologi og to TFP-printhoveder. Disse arbejder sammen med en ny sort HDK-blæk med høj tæthed, det sidste nye medlem af UltraChrome DS-blæksortimentet, som er udviklet til brug inden for tekstiludskrivning til at producere dybe, neutrale, sorte nuancer og tætte skygger.

Brugerne får glæde af to blækbeholdere med høj kapacitet, hvilket betyder længere, uafbrudt udskrivning og mindre tid brugt på genopfyldning af blæk, samtidig med at brug af Epson UltraChrome DS-blæk betyder, at behovene for vedligeholdelse og rensning er små. En stor eftervarmeenhed og en lufttørrer (tilkøb) betyder desuden, at produkterne har optimale vilkår for at blive rullet op på det meget nøjagtige opsamlingssystem, så brugere ikke behøver at spilde tid på at vente på, at udskrifterne skal tørre.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Epson erkender, hvor vigtigt det er for vores kunder at holde deres samlede udskrivningsomkostninger nede. Med SC-F9200 er det nemt at opnå en meget lav pris pr. kvadratmeter takket være blækbeholdere med høj kapacitet og Epson UltraChrome DS-blæk. Brugere kan også skære omkostningerne endnu længere ned ved at bruge vores nye, sorte HDK-blæk, der skal bruge mindre blæk til at oprette tæt, naturlig sort, hvilket hjælper med til at reducere det generelle blækforbrug[1]."

SC-F9200 hjælper virksomheder med at spare penge, da den er udstyret med Print & Save[2], Epsons professionelle administrerede udskriftstjeneste, som giver større budgetkontrol og hjælper med at mindske varelager.

Levering af førsteklasses service og support er vigtig, når det drejer sig om at give kunderne tryghed, og det er derfor, SC-F9200 som standard leveres med et års garanti. Hvis kunderne ønsker at udvide deres dækning, er der også Epson CoverPlus-garantimuligheder tilgængelige, herunder Epsons rullende et års garanti, som betyder, at kunderne kan betale for et år ad gangen og ikke behøver at betale for en længere periode på forhånd.

SureColor SC-F9200 leveres fra oktober 2015.

Funktioner

Fremstillet af Epson til at opnå ydeevne, kvalitet og pålidelighed med lave samlede ejeromkostninger

Epsons velkendte PrecisionCore TFP-printhoved til høj produktionsmængde og lang produktionslevetid

Høj opløsning med en billedkvalitet på op til 720 x 1440 dpi

Udskriver på et bredt udvalg af farvesublimeringsoverførselspapir i en bredde på op til 64" (1.625 mm)

Output i høj kvalitet forbedret med Variable-sized Droplet teknologi

Meget pålidelig, automatisk opsamlingsspole, 40 kg, med oprulningsnøjagtighed på +/- 2,5 mm

Hurtig tørring med eftervarmeplade, der understøtter fra 30 til 55 grader Celsius

Isætning af medie af en person vha. løftehåndtag, automatisk medieopspændingskontrol

 Udskrivningshastigheder på op til ca. 97 m2/t. (kladdetilstand, 56 m2/t. i produktionstilstand og 27 m2/t i kvalitetstilstand)

Integreret og nemt opfyldeligt 2 x 1,5 liters blæksystem med 1 liter poser (1,08 kg) så der er mindre vedligeholdelse og længere udskrivningskørsler

Epson UltraChrome DS vandbaseret blæk fremstiller livlige farver, skarpe konturer og glidende overgange med fremragende lys-/vaskeægthed og modstandsdygtighed mod slid/transpiration

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com

 

[1] Sammenlignet med resultater opnået med Ultrachrome DS-blæksæt ved brug af normal sort blæk

[2] Print & Save er aktuelt tilgængelig i Storbritannien, Italien, Frankrig, Tyskland, Portugal, Spanien, Belgien, Danmark, Finland, Luxembourg, Holland, Sverige, Polen, Rumænien (listen er korrekt for  2015). Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.eu/printandsave