Kombineret arbejde i hjemmet og på kontoret kræver bedre udstyr

.

Kombineret arbejde i hjemmet og på kontoret kræver bedre udstyr

Det virker mere og mere sandsynligt, at mange virksomheder vil indføre en blandet eller hybrid arbejdsmodel, når pandemien slutter. Den nye model giver medarbejderne mulighed for at vælge, hvordan og hvor de arbejder, og gør det muligt at variere efter behov.  

 

Men selvom mange nyder den komfort og fleksibilitet, som hjemmearbejde giver, kører det ikke alt sammen lige ud ad landevejen. En nylig undersøgelse foretaget af Epson afslørede, at næsten en fjerdedel af medarbejderne har fundet ud af, at deres motivation er faldet siden starten af nedlukningerne, og yderligere 45 procent mener, at deres motivation vil falde yderligere, efterhånden som hjemmearbejdet fortsætter. Dette skyldes til dels mangel på passende udstyr - faktisk hævder 42 procent af de nuværende hjemmearbejdere, at mangel på passende udstyr har påvirket deres produktivitet.

 

Så hvis medarbejdere skal have mulighed for at vælge, hvor de arbejder, skal både kontoret og hjemmemiljøet gøre dem i stand til at gøre det effektivt. For at opnå dette skal medarbejdere væbnes med værktøjerne til at forblive så motiverede og produktive som muligt, mens de arbejder hjemmefra.

 

Selvfølgelig har virksomheder ikke en uendelig mængde penge til at levere udstyr, og ikke alle medarbejdere har brug for de samme værktøjer, så det er afgørende, at der tages hensyn til det på individbasis.  Ifølge vores resultater varierer behovet for udstyr - nogle har ikke den rigtige stol (38 procent), andre ønsker en bedre skærm (26 procent), mere end en fjerdedel siger, at de har brug for en ny printer, og yderligere 37 procent har brug for mere blæk eller toner.

 

Det vil også være vigtigt at forstå blødere motivationsfaktorer og at vælge udstyr, der tager fat på disse. Ni ud af ti medarbejdere ville f.eks. forvente, at alt udstyr, der leveres til dem, er miljøvenligt.

 

Vores EcoTank-printere er for eksempel en fantastisk måde for virksomheder at imødekomme individuelle medarbejderes behov på. De har store blækbeholdere, som du fylder med blækflasker i stedet for med patroner. Fra starten er der nok blæk til at udskrive op til 14.000 sider 1, hvilket sparer penge og tid, da der ikke er behov for at skifte blækpatroner så ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning, og pålideligheden er i top med kvalitetsudskrivning af side efter side

 

Hvis blandet arbejde skal blive en ny, permanent arbejdsmodel, skal begge arbejdsmuligheder være lige levedygtige. Og at gøre det rigtigt vil gøre en stor forskel for at sikre en motiveret og produktiv arbejdsstyrke.

 

Bemærk Denne blog er en del af en serie af redaktionelt og socialt medieindhold, der er lavet af Epson, og som udforsker vaner og holdninger hos personer, der arbejder hjemmefra i Europa under pandemien. Den er baseret på resultaterne af undersøgelser udført af Epson i januar og februar 2021. 1.000 Epson printerejere, der arbejdede hjemmefra, blev spurgt i 11 lande (Italien, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien, Sverige, Finland, Norge, Danmark). Andet indhold kan findes på vores hjemmeside og på vores sociale mediekanaler

(1) De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712 eller 29103. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711 eller 20102. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhoveddyserne. Det er grunden til, at ydeevnen for det første, medfølgende sæt vil være lavere.