Kom på højde med Epson

Ideel projektor til større, mere lysstærke og bedre spil

Kom på højde med Epson

September 2013 –Verdens førende producent af projektorer[1]præsenterer den nye dedikerede videospilprojektor, EH-TW5200, som er udstyret med en ny "hurtig tilstand", så der er meget lidt forsinkelse. Den har også et højt kontrastforhold og nye MHL-tilslutningsmuligheder til at afspille indhold fra smartphones eller tablets.

EH-TW5200 er ideel tilspillere, der vil investere i en stor skærm som supplement til deres videspilkonsol, idet den leverer tydelig fuld HD-forberedt spilgrafik i 2D og 3D.

Ved at skifte til "hurtig tilstand" kan brugerne fordybe sig fuldstændigi hurtige videospil uden forsinkelse – vigtigt i turneringer med flere spillere eller first person shooters, der har brug for reaktionstider på splitsekunder. Det høje kontrastforhold på 15.000:1 betyder, at mørke og skyggefulde scener og spilgrafik vises tydeligt og klart, ikke udvisket. Samtidig betyder et lige højt output for hvidt og farvet lys på op til 2.000 lumen og Epsons 3LCD-teknologi, at brugerne nemt kan se indholduden at sidde i mørke.

EH-TW5200 er også en af Epsons første spilprojektorer, der giver brugerne mulighed for at afspille indhold direkte fra deres smartphone eller tablet, takket være MHL-porten – herunder fotos, videoer og musik.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmnark, siger: "Vi har udviklet denne projektorsom den ideelle opgradering fra traditionelle fladskærms-tv'er for at opnå et større, mere lysstærkt og bedre spil. Projektoren tilbyder ikke alene 2D- og 3D-projiceringer i fuld HD og en hel række andre funktioner, der kan forbedre spillerens oplevelser – projektoren kan også nemt tilpasses en lang række miljøer. Med en skærmstørrelse på mellem 30 og 300 tommer samt keystonekorrektion får du et lige billede – uanset projektorens vinkel – så det er ikke vigtigt at have store, åbne områder eller rydde en masse plads for at projicere HD-indhold.”

EH-TW5200 er kompatibel med USB-genopladelige, aktive 3D-shutterbriller til radiofrekvens (RF)[2], sælges separat. Med deres radiofrekvenstilslutning kan disse letvægtsbriller anvendes op til 10 meter fra projektoren.

EH-TW5200 leveres fra september.

Funktioner

1080p-storskærmsoplevelse i fuld HD

Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi

Output på 2.000 lumen for både hvidt og farvet lys

Stor skærmstørrelse – fra 30 op til 300"

Dybe sorte farver – kontrastforhold på 15.000:1

Lang levetid for lampen på 4.000 timer

"Hurtig tilstand' sikrer, at der næsten ikke forekommer nogen billedforsinkelse – perfekt til spil

MHL-HDMI-tilslutningsmulighed til smartphone- og tabletindhold

USB-genopladelige, aktive 3D-shutterletvægtsbriller2 til 3D-visning (medfølger ikke)

Det projicerede billede er nemt at justere med manuel vandret keystoneskyder og automatisk lodret keystonekorrektion (+/- 30°)

Fire farvetilstande til 2D-billeder (Living room, Dynamic, Theatre og Game). To farvetilstande til 3D (3D Dynamic og 3D Theatre)

Indbyggede højttalere på 2 watt

3 års garanti eller 2.000 timers garanti på lampen

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/[1] Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2]Epsons RF-aktiv shutter-3D-briller er en del af Fuld HD-3D-briller-initiativet, www.fullhd3dglasses.com