Jo mindre, jo bedre

Epson beskærer sin blækemballage med op til 16 %* uden at reducere blækmængden

Jo mindre, jo bedre

Epson løfter sløret for sin blækemballage til en række blækserier til hjemmet og hjemmekontoret, emballage der er op til 16 % mindre end deres forgængere - uden at det påvirker blækmængden. Dette er godt for miljøet, og samtidig giver det også kunderne flere valgmuligheder i butikken.

Mark Karsey, der er Supplies Manager i Epson Europe, udtaler: "Den japanske filosofi "Sho Sho Sei", der betyder, "kompakthed, præcision og energibesparelse" gennemsyrer alt, hvad vi foretager os hos Epson. Ved at reducere størrelsen af vores emballage kan vi give kunderne endnu flere valgmuligheder og minimere vores påvirkning af miljøet. Til syvende og sidst kan vi fremstille mere effektiv emballage, samtidig med at vi bevarer og måske ovenikøbet gør vores kunders oplevelse bedre."

Hos Epson har vi på en helt ny måde konfigureret vores emballage, men vi sikrer os samtidig, at kunderne fortsat får den samme mængde blæk. Vores multipakkeemballage går fra 192 til 162 mm i bredden, hvilket svarer til en samlet reduktion på helt op til 16 %. Vores enkeltpakker reduceres med 13 %, fra 112 til 97 mm i bredden.

Denne forbedring frigør plads og giver de detailhandlende mulighed for at vise et bredere udvalg af Epson blæk. Dette vil forbedre detailoplevelsen, eftersom kunderne får glæde af et større udvalg af blæk i butikken.

Ud over at reducere størrelsen og vægten af de enkelte patronemballager er masterkassen, der bruges til at transportere blækpatronerne, blevet mindre og vejer derfor også mindre. Disse ændringer vil reducere det samlede CO2-udslip fra logistik og emballage og påvirke miljøet så meget mindre, hvilket indgår i Epsons bestræbelser på at reducere CO2-udslippet 2 med 90 % i 2050*.

Den nye emballage er i butikkerne fra januar 2017 (efterhånden som lageret udskiftes).

Blækpatroner med den nye, komprimerede emballage:

BlækserieBlækkodeEnkeltpakker Multipakke(r)
GepardT071
RævT128
ÆbleT129
KronhjortT130
Fyldepen og Kryds & Tværs 16/16XL/16XXL
Marguerit18/18XL
Elefant 24/24XLIngen ændring
Isbjørn26/26XLIngen ændring
Vækkeur27/27XL/27XXL
Jordbær29/29XL
Appelsiner33/33XLIngen ændring
Epson reducerer blækemballagen med op til 16 %
Et udvalg af Epsons multipakker til hjemmet og hjemmekontoret beskæres i bredden fra 192 til 162 mm, hvilket giver en reduktion på op til 16 %.

Epsons bestræbelser for at reducere CO2-udslippet med 90 % i 2050
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du se http://global.epson.com/SR/environment/vision/