Hurtigere behandling af dokumenter i workflowsystemer

Højhastighedsscannere med avanceret fødningsteknologi til krævende virksomheder

Hurtigere behandling af dokumenter i workflowsystemer

September 2013 – Med scanning i høj hastighed og avanceret fødningsteknologi introducerer Epson en ny række A4-scannere for at fremme papirregistreringsproduktivitet til elektronisk dokumentarkivering og distribution. WorkForce DS-510 and DS-510N er udviklet til at forbedre effektiviteten og kan uden problemer integreres med dokumentstyrings- og Cloud-systemer.

Disse nye, kompakte modeller har scanningshastigheder på op til 26 sider pr. minut/52 billeder pr. minut i både i sort-hvid og farve og en automatisk dokumentføder (ADF) med en kapacitet på op til 50 A4-sider. Begge modeller udnytter en duplexscanning i et trin, HW JPEG-komprimering og registrering af dobbelt indføring med ultrasonisk sensor.

Disse alsidige scannere har avanceret fødningsteknologi, der tilbyder jævn papirfremføring og reducerer faren for flere arkfremføringer, så du opnår pålidelig papirregistrering, når der behandles store batches.

Netværksinterfacepanelet (tilvalg) giver – i tillæg til høje hastigheder, når det kombineres med Epson Document Capture Pro – også mulighed for Push Scan-funktioner og tilpasning af "scan til job"-kommandoer, f.eks. "scan til e-mail", "scan til Microsoft SharePointTM" og "scan til Cloud". WorkForce DS-510N er forberedt til netværk.

Dokumentscannerne er udviklet til at forbedre effektiviteten og kan uden problemer integreres med dokumentstyrings- og Cloud-systemer. EpsonScan-softwaren tilbyder en lang række funktioner, inklusive stregkodegenkendelse, understøttelse af zonebaseret OCR, TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere.

Epson Document Capture Pro-klient og -server såvel som Document Capture til Mac gør det muligt for brugere at øge hastigheden på workflow og registrere, konvertere og distribuere scannede oplysninger til næsten ethvert dokumentlager eller dokumentstyringssystem.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Disse scannere er fyldt med Epson teknologi, der gør det nemt at udføre komplekse opgaver, uden at det er nødvendigt at have nogen særlig uddannelse. Dette hjælper virksomhederne med at fremskynde workflowet og forbedre effektiviteten.

"Epson ReadyScan LED-teknologi kræver ingen opvarmningstid, indeholder ikke kviksølv og har et lavt strømforbrug. Denne kombination af funktioner tilbyder virksomheder en komplet pakke til hurtig, elektronisk dokumentstyring."

WorkForce DS-510 og DS-510N leveres fra september 2013.

Nøglefunktioner:

NøglefunktionerDS-510DS-510N
Høje farvescanningshastigheder på 26 sider pr. minut/52 billeder pr. minut ved 200/300 dpi
JPEG-hardwarekomprimering
Epsons avancerede fødningsteknologi og registrering af dobbeltfødning
Kompakt, så den passer ind i alle kontormiljøer
Epson Document Capture Pro (Windows-klient)
Epson Document Capture Pro-server (Windows-server)
Epson Document Capture (Mac)-
Netværksinterfaceenhed til nem deling mellem flere brugere med Push ScanEkstraudstyr
Daglig kapacitet på 3.000 sider
Programmet Epson Scan til avanceret billedbehandlingsteknologi, søgbar PDF, avanceret farveudfald, automatisk skævhedskorrektion, automatisk sidestørrelsesregistrering, registrering af flere dokumentstørrelser, sikker PDF, tekstforbedring, automatisk områdesegmentering, fjernelse af huller, overspringning af tomme sider og andet
Understøttelse af Twain-, WIA- og ISIS-driver for forbedret kompatibilitet med DMS
ENERGY STAR-godkendt-

 

*Når den er udstyret med Epsons netværksinterfaceenhed.

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/