Hurtig, nem og økonomisk mobil udskrivning

Epson udvider sit udvalg af løsninger til trådløs udskrivning med det nyeste Expression Home-sortiment

Hurtig, nem og økonomisk mobil udskrivning

Expression Home XP-452

Flere og flere har brug for fleksibilitet, når det gælder udskrivning, og dette behov tilgodeser Epsons nyeste sortiment af kompakte og økonomiske All-In-One-printere til hjemmet, der tilbyder Wi-Fi Direct som standard, så mobil udskrivning bliver endnu nemmere (Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452, XP-455).

Henrik Lindholm, Consumer Sales Manager, Epson Danmark, siger: "Printere til hjemmet behøver ikke at være komplicerede. De skal være økonomiske, nemme at bruge, stilfulde og tilbyde masser af fleksible måder at udskrive på. Ingen har tid eller tålmodighed til at eksperimentere med besværlige ledninger eller foretage komplicerede opsætninger. Derfor tilbyder alle vores nyeste Expression Home-printere nemme muligheder for trådløs, mobil udskrivning. Vi ønsker, at alle brugere skal kunne udskrive med mindst muligt besvær. Så enkelt er det."

Det store sortiment gør det muligt for brugerne at finde en printer, der passer til netop deres udskrivningsbehov. Alle printerne har Wi-Fi-funktionalitet, så brugerne kan udskrive og scanne trådløst i hjemmet, og Wi-Fi Direct gør det muligt at udskrive direkte fra en kompatibel mobil enhed uden behov for et trådløst netværk.

For dem, der ønsker større frihed, tilbyder XP-352/355 plads til et hukommelseskort, en 3,7 cm LCD-skærm samt Apple Airprint 1og Google Cloud Print. XP-452/455 går et skridt videre og tilbyder Scan-to-Cloud og en stor 6,8 cm LCD-skærm.

Expression Home-sortimentet nyder også fortsat fordel af Epson Connect, som er løsninger til mobil udskrivning. Epson Connect kan downloades gratis. 2.  Der er Epson iPrint-appen 2til trådløs udskrivning og scanning fra hele hjemmet. For folk med en kunstnerisk åre gør Creative Print 2det muligt at udskrive fotos direkte fra Facebook, oprette lykønskningskort og brevpapir med personlig tilpasning og endda lave fotos om til farvebogsskabeloner. Alternativt gør Email Print 2det muligt at udskrive fra næsten hvor som helst i verden ved at e-maile filer direkte til printeren.

Disse printere bruger Epsons Claria Home-blæk - et ægte, kombineret farve- og pigmentbaseret blæksæt med fire farver, som giver fuld valuta for pengene. Det udskriver tydelige, klare tekstdokumenter og blanke fotos i høj kvalitet. Og da printerne bruger separate blækpatroner, er det kun den farve, der er brugt op, som skal udskiftes.

Epsons Expression Home-sortimentet er økonomisk, kompakt og stilfuldt og nemt at integrere i hjemmet. Ud over at udskrive, scanne og kopiere tilbyder de også masser af funktioner, der gør livet lettere.

Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452 og XP-455 kan leveres fra 1. juni 2018

1. AirPrint-kompatible printere fungerer med iPhone 4s og nyere, iPad 2 og nyere, alle modeller af iPad Air og iPad mini og iPod touch 5. generation med den seneste version af iOS og Mac med den seneste version af OS X.
2. Epson iPrint og Epson Creative Print kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapps. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud kræver en internetforbindelse. Yderligere oplysninger om understøttede sprog og enheder finder du på www.epson.dk/connect.
3. Udskrivningshastigheder: Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand. Find flere oplysninger på www.epson.eu/testing