Gør virkelighedstro udskrivning til en realitet

Professionelle fotoprintere og proofmaskiner fremstiller de mest nøjagtige farver på markedet

Gør virkelighedstro udskrivning til en realitet

13. september 2015 - Epson præsenterer fire nye professionelle fotoprintere i SC-P-serien for kunst- og prøvetryksmarkederne. Modellerne, der kan fremstille et utroligt bredt farvespektrum, leveres med enten et 8- eller 10-farve blæksæt og har et Epson TFP PrecisionCore-printhoved til at skabe nøjagtige, langtidsholdbare resultater i professionel kvalitet. Den avancerede teknik kombineres med en række brugervenlige funktioner, så brugerne får det ultimative værktøj til alle deres udskrivnings- og prøvetryksbehov.

Både 8- og 10-farve modeller (SC-P9000, SC-P7000, SC-P8000 og SC-P6000) er ideelle til fremstilling af professionelle fotos og kunst, da de kan fremstille imponerende fotos og udskrifter. Farverne vil være intense og livagtige, de sorte er dybe og mættede, mens de hvide forbliver klare og tydelige takket være printerens ABW-tilstand (Advanced Black and White).

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Vores uovertrufne teknologi og viden har altid hjulpet os til at fremstille printere, der overgår kundernes forventninger. Dette nye sortiment er ingen undtagelse, og med vores PrecisionCore-teknik kan kunderne være sikre på, at deres resultater vil have en fantastisk kvalitet, være nøjagtige og ensartede over tid."

SC-P8000 og SC-P6000, der er kompatible med et 8-farve UltraChrome HD pigmentbaseret blæksæt, har en meget god kortsigtet stabilitet, et stort farvespektrum og kan gengive neutrale eller sorte og hvide toner. De er ideelle til fremstilling af professionelle udskrifter og kunst og er især velegnede til at udskrive naturlige hudfarver på matte medier.

SC-P9000 og SC-P7000 udgør desuden det ultimative prøvetryksværktøj. Begge modeller bygger på Epsons gode omdømme på dette marked og sikrer udskrifter med høj nøjagtighed og farver, der forbliver ensartede under hele udskrivningen. Ved at bruge et 10-farve UltraChrome HDX-blæksæt kan begge modeller fremstille et bredt farvespektrum med 98 % Pantone3 og opnå yderst nøjagtige resultater. Der er også mulighed for bruge violet blæk til at udvide farveskalaen til 99 % Pantone[1], hvilket resulterer i den mest nøjagtige farvegengivelse på markedet[2].

Som en hjælp til at sikre endnu mere ensartede farver leveres alle modeller med hjælpeprogrammet Epson Colour Calibration - dette skaber de bedste resultater uden behov for dyrt ekstraudstyr. Desuden udgør ILS30 SpectroProofer, som kan tilkøbes, en yderligere metode til automatisk farvestyring og kan give hurtige, nøjagtige farvemålinger.

Alle modeller leveres med blækpatroner med stor kapacitet og er derfor ideelle til lange udskriftskørsler, og printerens lave strømforbrug kan hjælpe med til at spare på energiomkostningerne. Takket være en fantastisk lysægthed, vil udskrifterne blive ved med at se godt ud, længe efter de er udskrevet. Faktisk kan udskrifter på Premium Glossy Photo Paper holde i op til 60 år[3].

SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 og SC-P9000 leveres fra 1. november 2015.

Nøglefunktioner

SC-P6000 24"SC-P8000 44"SC-P7000 24"SC-P7000V 24"SC-P9000 44"SC-P9000V 44"
UltraChrome HDX 10-farve pigmentbaseret blæk--m/ lys lys sortm/ violetm/ lys lys sortm/ violet
UltraChrome HD 8-farve pigmentbaseret blæk inklusive lys lys sort----
Farveskala på 99 % Pantone2----
Farveskala på 98 % Pantone2----
Pantone-certificeret farvegengivelse2----
Sort med høj tæthed
Store udskiftningsblækpatroner på 350 og 700 ml
Blæklysægthed i 60-70 år på PGPP3
Nem adgang fra forsiden til medier og blækpatroner
Ilægning af medier uden spindel, takket være papirrulleholder af flangetypen
Alsidig medieunderstøttelse
Konkurrencedygtige udskrivningshastigheder
320 GB plads på harddisk
USB 2.0-kompatibel
1 Gigabit Ethernet-understøttelse
ENERGY STAR 2.0-godkendt
ILS30 SpectroProofer (tilkøb)
Automatisk timer og kontrol (ATC) til automatisk rengøring
 

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] SC-P7000 og SC-P9000 - PANTONE® tilhører Pantone LLC. 99 %/98 % dækning af PANTONE FORMULA GUIDE’s belagte palet baseret på Epson Proofing Paper White Semimatte, udskrevet med en Epson printerdriver ved 2880 × 1440 dpi. PANTONE-dækning kan variere, når der udskrives med en tredjeparts-RIP.

[2] SC-P7000V/SC-P9000V har 99 % Pantone-gengivelse, hvilket gør den til den mest korrekte i sammenligning med andre storformatprintere og proofmaskiner med 10 eller færre farver på markedet i juni 2015.

[3] Tallet er en estimering baseret på standardmålene for JEITA CP‐3901A:

  • Blankt papir (størrelse A4)
  • Temperatur 23 °C
  • Luftfugtighed 50 %