Gør læring levende med denne interaktive og samarbejdende undervisningsløsning

Få fantastiske resultater med en stor skalerbar skærm på op til 100 tommer fra den markedsførende producent inden for uddannelse.[1]

Gør læring levende med denne interaktive og samarbejdende undervisningsløsning

Tilskynd til samarbejde i undervisning, drag fordel af avancerede tilslutningsmuligheder og opnå resultater med Epsons nyeste intuitive, interaktive undervisningsløsning med ultrakort projicering, EB-696Ui. Med valgfri, trådløs tilslutning og en forbedret moderatorfunktion er det nemt at motivere de studerende med meget detaljerede billeder i fuld HD-opløsning.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Denne avancerede projektor med ultrakort projicering bruger den nyeste teknologi til deling og imponerende interaktivitet, og en skalerbar skærmstørrelse på op til 100 tommer er en størrelse, som ikke er økonomisk for fladskærme. Lang levetid for lampen på op til 10.000 timer i strømsparetilstand reducerer vedligeholdelsesniveauet. Interaktivitet med fingertouch og to penne gør det nemt for de studerende at deltage ved at skrive eller tegne direkte på de projicerede billeder uden en mobil enhed eller pc. Alternativt kan undervisere med den forbedrede moderatorfunktion i EasyMP-software til projicering af flere pc'er nemt vise det indhold, de vil, fra op til 50 studerendes enheder, hvilket giver endnu flere muligheder for at dele indhold mellem lærere og studerende."

Epson iProjection-app'en gør det nemt for de studerende at dele indhold, og den er tilgængelig til iOS- og Android-enheder og nu også Google Chromebooks. Intuitive annotationsfunktioner uden pc udvides ved at forbedre værktøjslinjer til kontrol og annotation, herunder tilføjelsen af en funktion til udskrivning og lagring, der kan åbnes via den nye startskærm. Andre funktioner omfatter splitlærred og ultrabred interaktivitet på flere skærme, muligheden for at styre et dokumentkamera direkte fra EB-696Ui, en indbygget 16 watt højttaler og mikrofonindgang.

EB-696Ui får følgeskab af 10 andre modeller i sortimentet: EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S og EB-670. De er alle opbygget med udgangspunkt i 3LCD-teknologi, som giver klare, livagtige billeder op til 100 tommer i størrelsen med et kontrastforhold på op til 16.000:1. Alle modeller har tre HDMI-indgange, så undervisere nemt kan tilslutte enheder, herunder pc'er, DVD-afspillere og dokumentkameraer. SMART Notebook-software er også inkluderet i alle modellerne.

EB-670, EB-680, EB-675W, EB-685W, EB-675Wi, EB-680Wi, EB-685Wi, EB-695Wi, EB-696Ui kan leveres fra januar 2017 til priser mellem kr. 10.493 og kr. 21.214 ekskl. moms.

[1] Baseret på markedsandel for interaktive projektorer med ultrakort projicering, FutureSource 2016.

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 91 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu