Giv gamle fotos og minder nyt liv

Reparer automatisk beskadigede film og scan billeder direkte til Cloud-lagertjenester

Giv gamle fotos og minder nyt liv

August 2013 – Epson annoncerer en ny fotoscanner, der giver brugerne mulighed for at scanne og uploade fotos direkte til sociale medier, websteder til fotodeling samt til andre Cloud-lagertjenester. Med Digital ICE® teknologi, der fjerner støv og ridser fra beskadigede film, er Perfection V550 Photo den ideelle fotoscanner for fotoentusiaster, der vil forbedre deres fotosamling.

Epson Easy Photo Scan giver brugerne mulighed for meget nemmere at dele fotos med venner og familie ved at uploade scannede billeder direkte til udvalgte sociale medier og websteder til fotodeling, f.eks. Facebook eller Picasa. Samtidig fjerner Digital ICE-teknologi automatisk støv, fejl, ridser og fingeraftryk fra scannede film uden behov for tidskrævende manuel retouchering.

Med en opløsning på 6.400 dpi, en optisk tæthed på 3,4 Dmax og indbygget transparentenhed kan denne fotoscanner nemt scanne en bred vifte af medier – fra standardfotografier, aviser og plakater i A2-format til filmstrimler, dias med rammer og film i mellemstort format – med hurtige resultater i høj kvalitet.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Denne fotoscanner i høj kvalitet, pakket med teknologi og software til at reparere og gendanne originale fotografier, er ideel til enhver, der har et katalog med gamle minder, som de ønsker at give liv igen. Takket være Epson ReadyScan LED-teknologi er denne scanner klar til at fungere sekunder efter, den er tændt, så der er ingen venten på opvarmning".

Perfection V550 Photo leveres fra september 2013.

Funktioner

Fang hver detalje med Epson Matrix CCD-teknologi og en opløsning på 6.400 dpi

Scan næsten med det samme med hurtig, strømbesparende Epson ReadyScan LED-teknologi

Scan negative og positive 35 mm-filmstrimler og dias op til film i mellemstort format med den indbyggede transparentenhed

Digital ICE®-teknologi fjerner automatisk støv, fejl, ridser og fingeraftryk fra beskadigede film

Scan direkte til Cloud-lagertjenester og fotodelingswebsteder med Epson Easy Photo Scan-software

Gendan farver, juster baggrundsbelysning og fjern støvpartikler på fotos med Epson Easy Photo Fix-software

ArcSoft® Scan 'n' Stitch Deluxe™-software til scanning af originaler i overstørrelse op til A2

4 et-tryks knapper – Start, Kopiér, Scan til e-mail, Scan til PDF

Reducer strømregningen og påvirkningen på miljøet pga. det lave strømforbrug

ENERGY STAR-godkendt

Rediger nemt scannet tekst med Optical Character Recognition-software

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/