Farvesublimeringsudskrivning på en lang række medier

Nye udskrivningspakker gør Epsons farvesublimeringsudvalg komplet

Farvesublimeringsudskrivning på en lang række medier

Juli 2015 - Epson præsenterer to nye farvesublimeringsprintere til at hjælpe brugerne med at fremstille tekstiler og markedsføringsprodukter i overlegen kvalitet - pålideligt og omkostningseffektivt. Som en del af en komplet Epson pakke er SC-F7200- og SC-F6200-printerne udstyret med garanti og servicesupport, som gør det muligt for tekstilproducenter, fotografiske studier og kampagneproduktfirmaer at drage fordel af Epsons udskrifter i høj kvalitet.

Disse nye modeller forbedrer Epsons farvesublimeringsserie ved at tilbyde kunderne chancen for at udvide deres produktionsfunktioner. Både SC-F7200 og SC-F6200 kan fremstille trykte tekstiler i høj kvalitet, f.eks. beklædning, sportstøj og hjemmetekstiler, og SC-F6200 har den fleksibilitet, der er nødvendig til sublimering på en række hårde medier. Printeren er ideel til virksomheder, der fremstiller kampagneprodukter, og kan bruges til at sublimere på specialprodukter, herunder krus samt telefon- og tabletcovers.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "I disse to modeller har vi anvendt Epsons seneste fremskridt inden for teknologi til at kunne tilbyde vores kunder to nye farvesublimeringsprintere. SC-F6200 åbner med sine nye og forbedrede funktioner for en lang række nye muligheder på det fotografiske marked, f.eks. udskrivning på materialer som metal og træ. Desuden er SC-F7200 fremstillet og udviklet eksklusivt for at hjælpe "rulle-til-rulle"-tekstilmarkedet med at skabe enestående resultater."

Begge printere bruger Epsons PrecisionCore TFP-printhoved til at fremstille enestående, nøjagtige udskrifter med flotte farver og skarphed. Disse arbejder sammen med UltraChorme DS-blæk om at hjælpe brugerne med at opnå de bedst mulige resultater. Der er fremstillet en ny sort HDK-blæk primært til at hjælpe med at fremstille dybe, neutrale sorte nuancer og tætte skygger. Brugere, som udskriver på stive medier, vil kunne få glæde af det sorte standardblæk, da det fremstiller jævne overgange, som er perfekte til fremstilling af kampagneprodukter.

Farvesublimeringskunder, som køber disse produkter, vil kunne få glæde af en komplet Epson udskrivningspakke. Hardware, software, printhoved, blæk og sublimineringspapir er blevet fremstillet og understøttes af en producent for at sikre, at alt fungerer problemfrit sammen. Printerne leveres sammen med Wasatch-softwaren, som gør det muligt for brugerne at starte udskrivning med det samme uden at skulle foretage yderligere investeringer.

Ud over dette er levering af førsteklasses service og support vigtig, når det drejer sig om at give Epsons kunder tryghed. Begge produkter leveres som standard med et års garanti fra købsdatoen, så man er dækket i tilfælde af problemer. Hvis kunderne ønsker at udvide deres dækning, er der også Epson CoverPlus-garantimuligheder tilgængelige, herunder Epsons rullende et års garanti, som betyder, at kunderne kan betale for et år ad gangen og ikke behøver at betale for en længere periode på forhånd.

Begge modeller indeholder desuden et antal måder til at hjælpe kunderne med at holde omkostningerne nede. Blæksystemer med høj kapacitet betyder lave udskrivningspriser pr. kvadratmeter, og brug af ægte Epson blæk sikrer mindre rengøring og færre udskiftninger af printhoved og reducerer dermed mulig nedetid. Bortskaffelse af blækspild er nu nemmere og mere omkostningseffektivt, da begge printere nu indeholder en toliters beholder til opsamling af spild. Begge produkter leveres med Epsons administrerede udskrivningstjenester[1], som giver større budgetkontrol og hjælper med at mindske varelager.

Nøglefunktioner:

FunktionerSC-F7200SC-F6200
Fremstillet af Epson til at opnå ydeevne, kvalitet og pålidelighed med lave samlede ejeromkostninger
Epsons velkendte Precision Core TFP-printhoved til høj produktionsmængde og lang produktionslevetid
Høj opløsning med en billedkvalitet på op til 720 x 1440 dpi
Udskriver på et bredt udvalg af farvesublimeringsoverførselspapir i en bredde på op til 64" (1.625 mm)-
Udskriver på et bredt udvalg af farvesublimeringsoverførselspapir i en bredde på op til 44" (1.117 mm)-
Output i høj kvalitet forbedret med Variable-sized Droplet teknologi
Meget pålidelig, automatisk opsamlingsspole med høj oprulningsnøjagtighed-
Hurtig tørring, der understøttes af eftervarmeplade-
En person kan isætte medie ved hjælp af løftehåndtag, automatisk medieopspændingskontrol-
Omtrentlige udskrivningshastigheder (1 arbejdsgang)58,9 m2/t.63,4 m2/t.
Integreret og nemt genopfyldeligt blæksystem på 1,5 liter
Epson UltraChrome DS-blæk fremstiller livlige farver, skarpe konturer og glidende overgange med fremragende lys-/vaskeægthed og modstandsdygtighed mod slid/transpiration
Toliters spildbeholdere til nem og omkostningseffektiv bortskaffelse af blæk
 

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Print & Save er aktuelt tilgængelig i Storbritannien, Italien, Frankrig, Tyskland, Portugal, Spanien, Belgien, Danmark, Finland, Luxembourg, Holland, Sverige, Polen, Rumænien (listen er korrekt for 2015). Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.eu/printandsave