Få klassen involveret med Epsons interaktive projektor med fingertouch

EB-5-serien introducerer fantastiske, nye funktioner sammen med Epsons berømte lysstyrke og pålidelighed

Få klassen involveret med Epsons interaktive projektor med fingertouch

Januar 2014 – Epson annoncerer det nye sortiment af uddannelsesprojektorer med ultrakort projicering på BETT UK – Epsons første interaktive produkt med fingertouch. Med EB-595Wi kan brugerne interagere med det projicerede billede alene ved brug af deres fingre. Dette giver undervisere og kursister mulighed for at deltage aktivt og tage styringen, hvilket gør lektioner og forelæsninger mere engagerende end nogensinde før – præcis som du forventer fra verdens førende producent af interaktive projektorer[1]. EB-5-serien kan leveres fra maj 2014.

EB-595Wi giver undervisere, forelæsere og studerende mulighed for at bruge op til seks punkters fingertouch eller en af de to interaktive penne til at annotere direkte på det projicerede billede, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at skrive notater, tegne diagrammer eller illustrere på videoer. Det er nemt at bruge skærmkontrollerne til at skifte dias, vælge input eller endda gemme en illustration, alt sammen med et tryk med en finger. Med designet til ultrakort projicering kan brugerne interagere med deres præsentationer direkte, mens skygger og genskin reduceres.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Fingertouch er umiddelbar interaktivitet ved brug af naturlige bevægelser og uden indlæringskurve. Undervisere vil finde fingertouch utroligt nyttigt til hurtigt at understrege et punkt eller angive yderligere notater i en undervisningssituation uden først at skulle finde en interaktiv pen, og de studerende kan gå direkte til det projicerede billede for at bidrage. Men den ægte skønhed i dette produkt er, at du stadig kan bruge to interaktive penne, hvis du foretrækker det.”

De to nye, interaktive penne reagerer nu endnu bedre og er lette at anvende med et forbedret letvægtsdesign. Dette gør det muligt for lærere og elever at skrive på skærmen på samme tid og med forskellige symboler og derved gøre samarbejdet nemmere. EB-595Wi's unikke design betyder, at det er muligt at skrive, tegne og annotere helt ud i hjørnerne af skærmenog med installation uden drivere og automatisk kalibrering er den nem at få i gang. Pc-fri annotation i whiteboard-tilstand betyder, at lærere ikke engang behøver at tænde for deres computere.

Del af et nyt sortiment

EB-595Wi er en del af det nye EB-5-sortiment bestående af projektorer med ultrakort projicering og omfatter både interaktive og ikke-interaktive modeller, WXGA- og XGA-løsninger samt et forbedret lysoutput på op til 3.300 lumen sammenlignet med tidligere serier. Alle er fordele fra Epsons 3LCD-teknologi, der sikrer billeder i høj kvalitet med lige højt output for hvidt og farvet lys, så der opnås levende farver og lysere billeder selv i dagslys, og tre gange lysere farver end i konkurrerende projektorer[2].Disse modeller har en lang lampelevetid takket være en indstilling for output for farvet lys, dynamisk lampekontrol og automatisk lysstyrkejustering. Med dobbelte VGA- og dobbelte HDMI-indgange er der omfattende tilslutningsmuligheder.

Alle EB-5-seriens projektorer har trådløse funktioner, der gør det nemt at dele indhold fra en række smarte enheder ved brug af iProjection-appen[3]. Moderatorfunktionen gør det muligt for undervisere og studerende at dele deres indhold samtidig. Undervisere forbliver i fuldstændig kontrol, da de kan vælge, hvornår de vil vises indhold – ideelt til interaktion i forbindelse med indlæring på samarbejdsniveau eller i undervisningsmiljøer.

Nøglefunktioner:

EB-595WiEB-585WiEB-575WiEB-585WEB-575WEB-580EB-570
Lige højt output for hvidt lys og farvet lys (lumen)3.3003.3002.7003.3002.7003.2002.700
OpløsningWXGAWXGAWXGAWXGAWXGA●GA●GA
Lampens levetid (strømsparetilstand)6.000 timer6.000 timer9.500 timer6.000 timer9.500 timer6.000 timer9.500 timer
Ultrakort projicering - visningsforhold0,27:10,27:10,27:10,27:10,31:10,31:10,31:1
Interaktivitet med to penne----
Interaktivt fingertouch------
2 HDMI-indgange til HD-video og lydindhold
3-i-1 USB-skærm
Pc-fri annotation i whiteboard-tilstand----
Projektorkontroller på skærmen----
Easy Interactive Tools 3.0----
Vægmonteringsbeslag medfølger
Wi-Fi-forberedt

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com

 

[1]Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2]Sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip til erhvervs- og undervisningsbrug og baseret på NPD-data fra juli 2011 til juni 2012. Farvelysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4. Farveintensiteten vil variere afhængig af forhold i forbindelse med brug. Se www.epson.dk/clo, hvis du ønsker flere oplysninger

[3]iProjection-app tilgængelig på Android- og iOS-enheder