Epsons seneste 3-i-1-printere leverer økonomiske, ønskværdige og fleksible udskrivningsmuligheder

XP-3100- og XP-4100-serien omfatter dobbeltsidet udskrivning og pladsbesparende design

Epsons seneste 3-i-1-printere leverer økonomiske, ønskværdige og fleksible udskrivningsmuligheder

Epsons seneste Expression Home-printere (XP-3100- og XP-4100-serien) kombinerer 3-i-1-funktioner og mobil udskrivning med den nye tilføjelse i form af dobbeltsidet udskrivning i A4 og et kompakt og elegant design. Disse modeller kan købes fra september 2019.

Produktchefen Mohamed Musa siger: "Med disse nye printere får forbrugerne en økonomisk, stilfuld printer med mobil udskrivning, som giver den ekstra fordel, at den kan håndtere dobbeltsidet udskrivning i A4-størrelse. Denne funktion kan hjælpe dem med at reducere den mængde papir, de bruger, med halvdelen. Og som det er standard med vores printere med patroner bruger disse modeller separate blækpatroner, så det er kun nødvendigt at udskifte den farve, der er løbet tør."

Disse Expression Home-printere med 3-i-1-funktionalitet er designet til hverdagens udskrivning og har et nyt, strømlinet design. Dens kompakte størrelse er ideel til forbrugere, som ønsker stilfuld teknologi, og den er designet til at optage mindre plads, og dens elegante knapper bidrager til dens moderne og enkle design. 

Disse printere tilbyder Wi-Fi-udskrivning og apps til mobil udskrivning, så brugerne har frihed til at udskrive på den måde og på det tidspunkt, de ønsker. Brugerne kan ganske enkelt downloade den gratis Epson iPrint-app 1for at udskrive og scanne trådløst fra smartenheder. Endvidere er det nemt at navigere rundt i printerens funktioner direkte via LCD-skærmen. XP-3100-serien har en skærm på 3,7 cm, mens XP-4100-serien har en større skærm på 6,1 cm.

XP-3100- og XP-4100-serien kan købes fra september 2019.

1. Epson iPrint og Epson Creative Print kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapps. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud kræver en internetforbindelse. Find flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge os på www.epson.dk/connect