Epsons nye SurePress L-6534VW når udskrivningshastigheder på op til 50 meter pr. minut

Kunderne kan forvente enestående billedkvalitet og præcis farve til farve-registrering

Epsons nye SurePress L-6534VW når udskrivningshastigheder på op til 50 meter pr. minut

Epson har bekræftet, at den nye digitale mærkatpresse SurePress L-6534VW vil udskrive med hastigheder på op til 50 meter pr. minut for større produktivitet med forbedret pålidelighed og anvendelighed.

Den nye og konkurrencedygtigt prissatte SurePress UV-blæk overholder også EU's forordning ((EF) 1935/2004) om materialer, der er bestemt til kontakt med fødevarer (FCM).

Mærkatpressen kombinerer PrecisionCore®-printhoveder omkring en central trykvalse for at give en enestående billedkvalitet og præcis farve til farve-registrering. Med Epsons beskyttede dysekontrolteknologi og automatisk vedligeholdelse af printhovedet minimeres manuel operatørinvolvering.

SurePress L-6534VW anvender CMYK-blæk med lav migrering og høj uigennemsigtighed som standard og indeholder en innovativ indbygget digital glans til mærkatproduktion med merværdi.

Et webfeedsystem med høj præcision sikrer et minimalt mediespild og giver en ensartet genregistrering på en rulle, der er trykt på forhånd. Sammen med en koronabehandler, webrenser og ioniseringsenhed sørger trykken for alsidighed i udskrivningsproduktion.

Marc Tinkler, chef for produktmarketing, Commercial and Industrial, hos Epson Europe, siger: "Den nye model giver hurtigere, fuldfarvede udskrifter af variable data og understøtter et bredt udvalg af mærkatmedier til mange forskellige anvendelser. Og nu med SurePress-blæk, der overholder EU's forordning ((EF) 1935/2004) om materialer, der er bestemt til kontakt med fødevarer, kan kunderne være sikre på, at de køber en af branchens førende løsninger."

Potentielle købere kan se SurePress L-6534VW i aktion for første gang i Europa på LabelExpo i Bruxelles fra den 24. til den 27. september 2019. Eller de kan registrere deres interesse ved at kontakte det lokale Epson kontor.