Epsons mest alsidige printere til enestående fotos og tekstdokumenter

Epson udvikler nye, ultrakompakte printere og nye blæksæt til udskrivning i hjemmet

Epsons mest alsidige printere til enestående fotos og tekstdokumenter

København, den 3. september 2012 –Epson har lanceret en ny serie af kompakte inkjetprintere til hjemmebrug, spækket med nye funktioner, der giver mulighed for mere alsidig udskrivning i hjemmet. Expression Premium-serien[1]er velegnet til travle husholdninger, som ønsker det ultimative inden for foto- og dokumentudskrivning i hjemmet, og er udstyret med følgende funktioner:

  • Ny 5-farve Claria Premium-blæk, der giver imponerende blanke fotos og knivskarp tekstudskrivning
  • Kompakt størrelse – 40 % mindre end tidligere modeller[2]
  • Motoriseret kontrolpanel og outputbakke3
  • 8,8 cm touch-skærm med brugervenlig, interaktiv menu[3]
  • Forbedret Epson Connect[4]-service med ny fjernudskrivningsdriver og Scan-to-Cloud
  • Automatisk Wi-Fi-opsætning og Wi-Fi Direct-forbindelse[5]
  • Fleksibel mediehåndtering med specialmedieføder placeret bagtil, dobbelte papirbakker og duplexudskrivning
  • CD- og DVD-udskrivning

Epsons Claria Premium-blæk kombinerer en sort pigmentfarve med farvebaseret cyan, magenta, gul og sort blæk. Det betyder, at du ud over holdbare tekstdokumenter får imponerende blanke fotos med knivskarpe detaljer, dybe sorte og mættede, livagtige farver.

Disse modeller er også udstyret med et motoriseret kontrolpanel og en outputbakke3, som åbner automatisk før udskrivning, så alt, hvad brugerne behøver at gøre, er at hente deres udskrifter.

Alle Expression Premium-printere giver mulighed for fjernudskrivning med Epson Connect4 (Epson iPrint, Epson e-mailudskrivning, fjernudskrivningsdriver og Scan-to-Cloud). Denne enhed giver brugerne mulighed for at udskrive trådløst fra smartphones og tablets ved hjælp af Epson iPrint og for at udskrive, uanset hvor i verden de befinder sig, ved at e-maile fotos og dokumenter direkte til printerens unikke e-mail-adresse. Fjernudskrivningsdriveren giver brugerne større fleksibilitet til at skræddersy udskrivningsjobs via deres computers printerdriver, inden de sender filen til udskrift derfra, hvor de nu befinder sig. Scan-to-Cloud giver brugerne mulighed for at gemme og dele scannede dokumenter direkte i Cloud services og sende dem til enhver e-mail-adresse eller en anden Epson Connect-printer. Printerne er også forberedt til Google Cloud Print og Apple AirPrint.

Med automatisk Wi-Fi-opsætning5 behøver brugerne ikke at kende deres netværksindstillinger eller anvende USB-kabel ved den indledende opsætning, da printerenautomatisk finder de relevante forbindelsesindstillinger og konfigurerer sig selv. Derudover lader Wi-Fi Direct printeren forbinde sig direkte til andre Wi-Fi-enheder uden behov for et trådløst adgangspunkt, som f.eks. en router.

Disse printere tilbyder stor mediefleksibilitet takket være specialmedieføderen bag på printeren,3 som gør det muligt at printe på kort og tungt fotopapir, og de dobbelte, frontbetjente papirbakker som gør det let at skifte mellem papir i henholdsvis fotostørrelse og A4-størrelse. Derudover har disse printere duplexudskrivning, mens XP-800 også har duplex-ADF til dobbeltsidet scanning, kopiering og faxning. Alle printere i denne serie giver brugeren mulighed for at udskrive direkte på dertil egnede CD'er og DVD'er.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: “Disse printere er stopfyldt med de nyeste funktioner og er designet til at give brugerne den perfekte hjemmeprinter, uanset hvad det er, de udskriver: Hvad enten det drejer sig om sammensætning af familiefotoalbum, kopiering af vigtige dokumenter i husholdningen, eller man lejlighedsvis har noget arbejde med hjem. Vi er glade for at kunne tilbyde en ny serie af printere og blæk, der imødegår vores kunders behov og forbedrer deres udskriftsoplevelse.”

Expression Premium XP-800, XP-700 og XP-600/605 leveres fra september.

Funktioner●P-800●P-700●P-600/605
Ny Claria Premium-blæk – ideel til imponerende blanke fotos og knivskarpe tekstdokumenter
Duplexscanning, -kopiering og -faxning med ADF--
Duplexudskrivning
Specialmedieføder bagtil til kort og tungt fotopapir-
Motoriseret kontrolpanel og outputbakke-
Op til 40 % mindre end tidligere modeller2
8,8 cm touch-skærm med brugervenlig, interaktiv menu-
6,3 cm LCD-skærm med smart-navigation--
Epson Connect4 (Epson iPrint, e-mail-udskrivning, fjernudskrivningsdriver, Scan-to-Cloud)
Udskriv på farten fra din smartphone eller computer til en Google Cloud Print-forberedt Epson printer
Udskriv e-mails, fotos, websider og dokumenter direkte fra iOS-enheder til en AirPrint-forberedt Epson printer[6]
Dobbelte, frontbetjente papirbakker til papir i fotostørrelse og A4-papir
Udskriv direkte på specielle CD'er/DVD'er
Nem installation med automatisk Wi-Fi-konfiguration5
Wi-Fi Direct-
Udskriv og scan, uanset hvor i hjemmet du befinder dig, via Wi-Fi- og ethernet-forbindelseKun Wi-Fi
Plads til PictBridge og hukommelseskort for pc-fri fotoudskrivning
Spar penge med separate blækpatroner – du behøver kun udskifte den patron, der er tom – og du har valget mellem patroner i standardstørrelse eller XL
Udskrivningshastighed på op til 32 sider i minuttet[7]
Scanneropløsning på 4.800 dpi-2400 dpi1200 dpi

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications

E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjet-printere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden, og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende og præcise teknologier på markeder, der spænder over brug i virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 75.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte et salg på 1.583millioner euro i regnskabsåret 2010. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050   http://eco.epson.com/