Epsons interaktive projektorer fås nu i hele verden med SMART Notebook-software

Samarbejde kombinerer avancerede undervisningsløsninger med henblik på at forbedre læringen i undervisningslokalet

Epsons interaktive projektorer fås nu i hele verden med SMART Notebook-software

20. januar 2016 - Epson og SMART Technologies Inc. annoncerer en aftale om, at SMART Notebook® -software til samarbejdsbaseret læring nu vil blive leveret sammen med Epsons interaktive projektorer i hele verden. Ved at skabe en stærk kombination til interaktiv læring er det nu nemmere end nogensinde før for undervisere at få adgang til en verdenskendt læringssoftware sammen med markedets førende displays til samarbejde.

"Undervisere ønsker de bedste hardware- og softwareløsninger til at hjælpe dem med at undervise effektivt og med at sætte skub i de studerendes engagement og læringsresultater", siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. "Dette partnerskab taler direkte til undervisernes behov for at skabe engagerende, virkningsfulde og sjove lektioner samt til at reagere på de studerendes behov i realtid. Ved at kombinere disse førende interaktive klasselokaleteknologier leverer vi værktøjerne til at opfylde disse behov."Den nye aftale bygger på den allerede etablerede softwarerelation mellem de to virksomheder, som har gjort det muligt for Epson at sælge SMART Notebook-softwaren sammen med deres interaktive projektorer på visse markeder siden 2013. Epson vil nu som standard på verdensplan pakke SMART Notebook-softwaren, herunder et SMART Notebook Advantage-abonnement til det første år, sammen med Epsons interaktive projektorer. Med dette abonnement kan kunderne opgradere til alle nye versioner af Notebook-softwaren i det første år samt få adgang til teknisk support og låse op for de fremragende funktioner i Notebook.

"Vi er glade for at udvide rækkevidden af vores mangeårige partnerskab med Epson til et globalt tilbud", siger Greg Estell, Solutions President, SMART Technologies. "SMART Notebook giver undervisere mulighed for nemt at skabe engagerende, interaktiv læring på en måde, der er naturlig for både undervisere og studerende, og nu kan de gøre det på en interaktiv Epson projektor."

Denne vinderkombination giver undervisere i hele verden mulighed for at bruge den mest sælgende interaktive projektor1 med software til samarbejdsbaseret læring til at skabe visuelt indbydende, engagerende og interaktive læringsoplevelser. Epsons fuldstændige serie af interaktive projektorer er testet og fuldt godkendt af SMART til brug med SMART Notebook-softwaren, og SMART Notebook understøtter fuldt ud Epsons interaktive funktioner, som dobbelt pen og fingertouch. Både Epson og SMART yder kundesupport og uddannelse til deres respektive produkter og giver dermed undervisere større selvtillid, når de bringer mere samarbejde ind i klasselokaler og andre læringsområder.

Tilgængelighed

Epsons interaktive projektorer med SMART Notebook-software kan fås allerede fra starten af 2016.

 

Om Epsons interaktive projektorer

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores sortiment af uddannelsesprodukter, kan du besøge www.epson.dk/uddannelse

Om Epson

Epson er en globalt førende producent, som tilstræber innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til udskrivning, visuel kommunikation, livskvalitet og produktion. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 93 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

Om SMART Notebook

SMART's prisbelønnede Notebook-software giver undervisere mulighed for at bringe relevant og brugerdefinerbart indhold ind i deres undervisning, mens det store udvalg af intuitive værktøjer og funktioner hjælper med hurtigt og nemt at oprette og afholde engagerende og virkningsfulde lektioner. Det inkluderede SMART Notebook Advantage-abonnement på et år giver adgang til fremragende funktioner og opgradere til nye versioner af SMART Notebook-software samt at få adgang til live teknisk support. Ved at bruge webstedet SMART Exchange kan undervisere finde ressourcer, dele lektionsmateriale og udveksle tips og succeshistorier om brug af SMART-produkter i klasselokalet. Med mere end 65.000 digitale ressourcer tilgængelige i 23 lande har undervisere adgang til billeder, videoer og forhåndsoprettede SMART Notebook-filer og lektionsaktiviteter, der har relation til standarderne for læseplanen.

Om SMART

SMART Technologies Inc. (NASDAQ: SMT, TSX: SMA) er førende på verdensmarkedet inden for enkle og intuitive løsninger, der muliggør et mere naturligt samarbejde. Vi er nyskabende inden for touchteknologier og software, der inspirerer til samarbejde inden for uddannelse og erhverv over hele verden. Få mere at vide ved at besøge smarttech.com.

 


1Baseret på solgte enheder af projektorer på 500 lumen og højere i kalenderåret 2014 i henhold til Futuresource Consulting Limited.

2Farvelysstyrke (output for farvet lys) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. De projektorer, der bruges af et laboratorium hos en tredjepart til måling af farvelysstyrke, var førende Epson 3LCD-projektorer til erhverv og uddannelse og førende DLP-projektorer med en chip - baseret på NPD-data for juni 2013 til maj 2014 og PMA-forskningssalgsdata for 1. kvartal til 3. kvartal 2013.

Bemærk: EPSON er et registreret varemærke og EPSON Exceed Your Vision er et registreret logomærke tilhørende Seiko Epson Corporation. Alle andre produktvaremærker er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive firmaer. Epson fraskriver sig enhver og alle rettigheder til disse mærker.