Epsons første aktive 3LCD 3D-projektorsystem til kommercielt brug

3D-projektor i HD sætter liv i erhvervsprojicering

Epsons første aktive 3LCD 3D-projektorsystem til kommercielt brug

København, den 23. januar 2013 – Epson, verdens førende på projektormarkedet i de seneste 11 år [1], lancerer sit første aktive 3LCD 3D-projektorsystem til kommerciel brug. Epson EB-W16 understøtter 3D-visualisering til brug på højere uddannelser samt i applikationer af design- og ingeniørtype. Dennenemt anvendelige, bærbare enhed giver tydlige 3D-projicering i HD og udnytter samtidig fordelene ved 3LCD-teknologi.

Billedkvalitet sikres med Epsons 3LCD-teknologi, som gengiver et naturtro, bredt farvespektrum for at skabe naturlige, livagtige billeder. Epson EB-W16 er ideel til f.eks. grafisk design, idet den leverer et lige højt output for hvidt og farvet lys på 3.000 lumen for at opnå klare 3D-billeder under en række forskellige forhold med omgivende lys, mens et kontrastforhold på 5.000:1 giver enestående detaljer og sikrer fantastisk billedkvalitet.

Desuden gør det slanke, lette, bærbare design på EB-W16, kombineret med x1,2 zoom, det muligt for brugerne at få vist 3D-indhold næsten overalt.

Epson EB-W16SK understøtter alle HDMI-kompatible 3D-signalformater og viser indhold i side-om-side-, top-og-bund- og billedpakningsformat, så brugerne får mulighed for at projicere det størst mulige udvalg af 3D-indhold.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Vi har allerede succes med lanceringen af vores tydelige, aktive 3D-teknologi i vores sortiment af hjemmebiografprojektorer og overfører nu denne viden til virksomhedsmarkedet. Denne EB-W16 med sit høje lumental og 3LCD-teknologi er perfekt til en række design- og ingeniøranvendelser, idet den giver mulighed for at få vist arbejde på en meget mere fordybende måde".

EB-W16 bruger Epsons USB-genopladelige, aktive 3D-shutterletvægtsbriller til radiofrekvens [2], som kan anvendes op til 10 meter fra projektoren.

Epson EB-W16 leveres fra januar 2013 til en vejledende pris på 6599,00 inkl. moms. Epson aktive 3D-shutterbriller til radiofrekvens til en vejledende pris på kr. 239 inkl. moms.

 

Nøglefunktioner

Tydelig 3D-storskærmsprojektor

Output på 3.000 lumen for både hvidt og farvet lys

Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi

Dybe sorte farver – højt kontrastforhold på 5.000:1

Understøtter alle nuværende HDMI-kompatible 3D-signalformater (side-om-side, top-og-bund og billedpakning)

WXGA-opløsning (1280 x 800) – forberedt til HD

USB-genopladelige aktive shutterbriller til 3D-oplevelser2  – tilkøb

Det projicerede billede justeres nemt med keystonekorrektion, x1,2-objektiv og automatisk skærmtilpasningsfunktion

2W-højttaler

 

For yderligere information kontakt

Epson:

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile:  +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: 4450 8585

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 81.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com[1] Kilde: Futuresource Consulting Limited

[2] Epsons aktive 3D-shutterbriller til radiofrekvens er en del af 3D i fuld HD-initiativet www.fullhd3dglasses.com