Epsons Expression Premium-sortiment er opdateret og udvidet med en kompakt A3-model

Udskriv fotos og dokumenter i høj kvalitet derhjemme med disse stilfulde og kompakte All-in-Ones.

Epsons Expression Premium-sortiment er opdateret og udvidet med en kompakt A3-model

Expression Premium-modellerne XP-640 og XP-645, der bygger videre på successen fra det populære sortiment af All-in-One-printere, er blevet opdateret, og serien er udvidet med tilføjelsen af en ny A3-udskrivningsmodel - XP-900.

Disse alsidige All-in-One-modeller er stilfulde og kompakte og kombinerer udskrivnings-, scannings- og kopieringsfunktioner i en enhed - ideelt til moderne hjem. Og en række mobile udskrivningsmuligheder gør det let at fremstille blanke fotos og skarpe, klare tekstdokumenter fra næsten ethvert sted i hjemmet - eller i verden.

Den nye XP-900 tilbyder A3-udskrivning med et pladsbehov tilsvarende en A4-model. I moderne hjem er der ofte begrænset med plads, så det kompakte design betyder, at endnu flere kunder kan få fordel af A3-udskrivning.

Travle hjem og ambitiøse fotografer kan undgå besværet og udgifterne ved fotoudskrivning med en printer, der kan fremstille fotos i professionel kvalitet derhjemme og efter behov. Expression Premium-sortimentet bruger Claria Premium Inks, der er kendt for at fremstille fremragende blanke fotos med knivskarpe detaljer, dybe sorte nuancer og flotte, livagtige farver. De fem blækpatroner kan udskiftes separat, når en bestemt farve løber tør, på en økonomisk måde. De er også designet til at klare en mesterlig udskrivning af dokumenter, så du får en komplet pakke.

Expression Premium-modellernes tilslutningsfunktioner giver brugerne endnu mere frihed. Der er ingen grund til at være bundet til skrivebordet. Wi-Fi gør det nemt at udskrive og scanne i hele hjemmet, og Wi-Fi Direct gør det muligt at udskrive uden et trådløst netværk. Der kan også downloades de gratis apps, der udgør Epson Connect2. Det er let at udskrive og scanne trådløst fra en smartphone eller tablet i hele hjemmet via den gratis app iPrint2. Og brugere, der er på farten, kan bruge Epson Email Print2 til at maile dokumenter og fotos direkte til printeren næsten hvor som helst i verden. Samtidig kan kreative brugere anvende den gratis app Creative Print2 til at udskrive fotos direkte fra Facebook, oprette lykønskningskort, lave fotos om til farvebogsskabeloner og meget mere.

Modellerne er fyldt med brugervenlige funktioner inklusive dobbeltsidet udskrivning, en LCD-skærm til let navigation, en frontbetjent papirbakke og en hukommelseskortplads, der gør det let at udskrive fotos uden en pc. XP-640, XP-645 og XP-900 kan desuden udskrive på specielle CD'er og DVD'er. XP-900 har også ekstra føder til specialmedier bagpå til udskrivning af tykt papir op til A3.

Henrik Lindholm, Consumer Sales Manager, Epson Danmark, siger: "Vi ser konstant på vores produktsortiment for at sikre, at det lever op til vores kunders behov. XP-900 tilfører vores Expression Premium-sortiment endnu flere muligheder, så brugere kan udskrive A3-fotos og -dokumenter derhjemme - selv med begrænset plads."

Nøglefunktioner●P-900●P-645●P-640●P-540
A3-udskrivning---
A4-udskrivning, -scanning og -kopiering
KabinetfarveSortHvidSortSort
LCD-skærm6,8 cm6,8 cm6,8 cm3,7 cm
Claria Premium Ink
Kompakt produktstørrelse
Epson Connect
To papirbakker til papir i fotostørrelse og A4-størrelse--
Udskriv direkte på specielle CD'er/DVD'er-
Maksimal udskrivningshastighed på op til 32 sider pr. minut28
ISO-udskrivningshastigheder på op til XX sider pr. minut (sort/farve)14/1113/1013/109,5/9

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 67.000 medarbejdere i 90 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu