Epsons bedste farvelaserprinter nogensinde hjælper små virksomheder med at reducere udgifterne til udskrivning

Fleksibel, omkostningseffektiv løsning til udskrivning af markedsføringsmateriale i høj kvalitet og professionelle kontordokumenter

Epsons bedste farvelaserprinter nogensinde hjælper små virksomheder med at reducere udgifterne til udskrivning

København, den 26. september 2012 – Epson har lanceret sin nye WorkForce AL-C500DN-serie; en serie af hurtige, letanvendelige farvelaserprintere, der tilbyder fleksibel mediehåndtering og udskrifter i professionel kvalitet – et omkostningseffektivt in-house-alternativ til outsourcing af printopgaver for virksomheder.

Serien har Epsons hidtil bredeste farvespektrum for et laserprodukt, og serien kombinerer samtidig en 1.200 dpi naturlig opløsning med Epsons Resolution Improvement Technology (RiT) – resultatet er et output på 4.800 RiT, der giver klar, skarp tekst og klare billeder med problemfri overgange og tonalitet.

Serien tilbyder udskrivningshastigheder på op til 45 sider i minuttet, og takket være højkapacitetstonerpatroner og -papirbakker og en udskrivningscyklus på 120.000 sider håndterer den uden problemer krævende, langvarige udskriftsopgaver og store månedlige udskriftsvolumener. Netværksfunktioner gør, at den let integreres med eksisterende systemer, og default duplex-udskrivning sikrer, at papiret udnyttes maksimalt.

Evnen til at håndtere en lang række medier, så som ekstratykt, coated og fortrykt papir betyder, at marketingmateriale så som foldere og brochurer kan udskrives helt uden problemer.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, udtaler: “Disse printere er ideelle til virksomheder, som søger omkostningseffektive løsninger til fremstilling af professionelt marketingmateriale og dokumenter i høj kvalitet in-house. Virksomheder kan nedbringe behovet for outsourcing af udskriftsopgaver og let producere deres egne materialer, hvorved de sparer penge.

“Og samtidig kanvirksomhederne ved at udskrive dokumenter og marketingmateriale in-house styre udskriftmængden mere præcist ved at printe efter behov, hvorved risikoen for overproduktion eller forældede oplysninger på materialet reduceres. På den måde reduceres også affaldsmængden og behovet for lagerplads.”

Epsons WorkForce AL-C500DN-serie leveres fra september.

Produktets nøglefunktioner:

NøglefunktionerAL-C500DNAL-C500DTNAL-C500DHNAL-C500DXN
45 ppm sort-hvid og farve
Højkapacitetspapiropbevaring700125018002900
Udskriftscyklus på 120.000 sider
Duplex som standard
Netværksforberedt
4800 RiT-opløsning
Avanceret amplitude-moduleringsskærmteknologi
Multiskærmsprintteknologi
Papirvægt op til 216 g/m²
Fleksible papirtyper: Plain paper/genbrugspapir/halvtykt papir/tykt papir/ekstratykt papir/fortrykt papir/farvepapir/coated papir/firmabrevpapir/etiketter/konvolutter/specialpapir
Papirstørrelser: A4, A5, A6, B5, LT, HLT, LGL, GLG, GLT, EXE, F4, Monarch, Com-10, DL, C5, C6, IB-5 – individuelt tilpasset bredde: 76,2-215,9 mm/længde: 127-355,6 mm
Højkapacitetstonerpatroner: op til 18.300 sider i sort, 17.300 i CMY
Universal-driver – Epsons download-navigator
Udskriftsjobordner
550-ark-papirkassette-1-2
1100-ark-papirkassette--11
1000-ark hæfte-/stableenhed---1
 

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications

E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjet-printere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende og præcise teknologier på markeder, der spænder over brug i virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 75.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppen regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.594 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.583millioner euro i regnskabsåret 2010. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050   http://eco.epson.com/