Epson viser stort udvalg af print, projektion og føleteknologier på Photokina

Epson viser stort udvalg af print, projektion og føleteknologier på Photokina

September 2014 – På Photokina (16.-21. september 2014, stand B11, hal 2.2) viser Epson flere innovative imaging løsninger – omfattende print, projektion og føleteknologier - end nogensinde før og annoncerer adskillige nye produkter til forbrugere og professionelle.

Fra de seneste desktop fotoprintere og scannere til en vifte af professionelle produktionsmicrolaboratorier og storformatprintere demonstrerer Epson mere end 30 produkter på Photokina. Alle yder det højeste niveau af enestående kvalitet, alsidighed og opkoblingsmuligheder, og de er alle designet til at skabe en palette af applikationer for at imødekomme de mange behov, nutidens forskelligartede forbrugere og den professionelle imaging industri har.

Ved at tage smartphone fotografering til nye højder viser den internationale fotograf Gary Wornell de besøgende, hvordan man tager portrætter i professionel stil i hans dertil indrettede studio på standen. Portrætterne udskrives på smukt japansk Kozo Thin translucent papir på SureColour SC-P600 - Epsons nye topmodel A3 fotoprinter annonceret tidligere denne måned.

De besøgende kan også prøve Epsons alsidige og kompakte microlaboratorier, se hurtig direkte-til-stof T-shirt udskrivning i aktion og udforske, hvordan de kan udskrive billeder på et udvalg af materialer for at skabe tilpassede fotos, kunst og dekorationsprodukter.

Professionelle fotografer går mere og mere efter at fange og udskrive det perfekte skud fra live action film. På Photokina danner Epson team med ORT Interactive digital produktionsvirksomhed, akrobatiske Morenas do Brasil Capoeria dansere for at demonstrere de usammenlignelige muligheder i fuld opløsning stills-from-motion kan fange og udskrive. Med 100 rammer/sekund er der 100 chancer pr. sekund til at finde det ultimative billede!

For alle detaljer om Epsons imaging teknologier i aktion på Photokina besøg: www.epson.eu/photokina

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu. Mobil: 23 44 84 04. Kontor: 44 50 85 85.