Epson vinder prestigefyldt EISA-pris

Epsons EH-TW9000W anerkendt som årets europæiske projektor 2012-2013

Epson vinder prestigefyldt EISA-pris

København, den 3. oktober 2012 –Som førende inden for sektoren for visuel billeddannelse har Epson bekræftet sin position som verdens førende producent af projektorteknologi ved at vinde prisen for årets europæiske projektor 2012-2013 for modellen EH-TW9000W. Prisen uddeles af the European Imaging and Sound Association (EISA).

EISA-panelet var imponerede over produktets nemme opsætning, den fremragende videobehandling og produktets bevægelseskompensering: “Dette er en af de bedste løsninger på markedet i dag – brug den til at skabe den hjemmebiograf, du drømmer om.”

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, udtaler:“EISA-priserne er en vigtig indikator for kvalitet inden for vores område, og denne anerkendelse for EH-TW9000W vidner om vores ekspertise inden for produktion af højkvalitetsprojektorer. I tillæg til denne pris har Epson allerede tidligere på året vundet en pris fra TIPA (Technical Image Press Association) for modellen EH-TW9000W. Epson sætter en ære i at være på forkant inden for projektor- og hjemmebiografteknologien.”

Epsons EH-TW9000W er den første trådløse, fuld HD 3D-projektor på markedet, hvilket giver brugerne mulighed for at installere projektoren uden skæmmende kabler, der ligger og flyder. Den er Epsons absolutte topmodel, og den tilbyder den ultimative, tredimensionelle oplevelse med lige højt output for hvidt og farvet lys på op til 2.400 lumen og høje kontrastratioer på op til 200.000:1,komplet med avancerede tekniske funktioner.

EH-TW9000W-modellen giver mulighed for trådløs forbindelse i fuld HD, så enhver filmentusiast, spiller eller sportsfan ud over højkvalitets-2D-billeder kan få en kraftfuld 3D-oplevelse hjemme i sofaen.

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications

E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjet-printere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende og præcise teknologier på markeder, der spænder over brug i virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 75.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte et salg på 1.583millioner euro i regnskabsåret 2010. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050   http://eco.epson.com/