Epson vinder 'Bedste multifunktions fotoprinter' TIPA pris

Epson er blevet anerkendt for sine innovative, højkvalitets imaging produkter til den fotografiske industri

Epson vinder 'Bedste multifunktions fotoprinter' TIPA pris

København, maj 2013 –Redaktører og journalister fra fotografiske magasiner over hele verden har tildelt den prestigefyldte TIPA pris for 'Bedste multifunktionsfotoprinter' 2013 til Epson Expression Photo XP-850 og XP-750.

TIPA - Technical Image Press Association - bedømmer innovation, teknologi, design, nemhed ved brug og pris-/ydelsesforhold for produkter annonceret i en 12-måneders periode for at finde en liste over og udpege en vinder for hver priskategori.

Mary McNulty, leder af PR og kommunikation hos Epson Europe, siger: "TIPA medlemmerne udvælger produkter til listen og stemmer om en vinder. Panelet har rigtig mange at vælge imellem, så vi er stolte over, at Epson Expression Photo XP-850 og XP-750 vandt prisen".

Med medlemmer i ni europæiske lande samt Australien, Canada, Kina, USA og Sydafrika er TIPA en af de største og mest indflydelsesrige fotografiske og billedpresse sammenslutninger i verden. At vinde 2013 'Bedste multifunktionsfotoprinter' prisen betyder, at Epson nu har modtaget en total af 32 priser fra TIPA for teknologier og imaging produkter, herunder inkjetprintere, blæk, scannere og projektorer siden 1997.

Produktinformation

Epson Expression Photo XP-850 og XP-750er ideelle all-in-one printere for fotoentusiaster. XP-850 er en 4-i-1 enhed, som tillader brugerne at printe, scanne, kopiere og faxe, mens begge printere inkluderer Epson Connect udstyret, som sætter brugerne i stand til at udskrive trådløst fra smartphones og tablet PC'er ved hjælp af Epson iPrint. Yderligere kan brugerne udskrive hvor som helst i verden ved at sende dokumenter direkte til printeren. Ved at bruge Epsons 6-farve Claria Photo HD blæk producerer printerne enestående 4 x 6 tommer print til kant på så lidt som 10 sekunder. Expression Photo printerne er også udstyret med en intuitiv touch skærm, motoriseret kontrolpanel og udbakke, og brugerne kan printe på heavy weight fotopapir og kort ved at bruge enhedens specielle medieføder fra bagsiden. Herudover kan både XP-850 og XP-750 udskrive direkte på egnede CD'er og DVD'er for at personalisere familiens film og digitale fotoalbum.

Se venligst dit lokale Epson web site for detaljer omkring disse og andre Epson produkter.

http://global.epson.com/web_sites.thml (produktnavne og tilgængelighed kan variere fra land til land).

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 50 11 00 00

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 23 44 84 04 / Office: +45 44 50 85 85 / www.epson.dk