Epson vinder Bedste fotoprinter og Bedste fotoprojektor i prestigefyldt TIPA Awards

Epson er blevet anerkendt for sine innovative billedbehandlingsprodukter i høj kvalitet til fotobranchen

Epson vinder Bedste fotoprinter og Bedste fotoprojektor i prestigefyldt TIPA Awards

23. april 2014 – Udgivere og journalister fra magasiner om fotografi verden over har anerkendt to Epson produkter i den prestigefyldte TIPA Awards 2014. Dette års vindende Epson produkter er Epson Expression Photo XP-950, der vandt prisen for "Bedste fotoprinter", og Epson EH-TW7200, der vandt prisen for "Bedste fotoprojektor".

TIPA (Technical Image Press Association) vurderer innovationen, teknologien, designet, brugervenligheden og forholdet imellem pris og ydeevne ud fra produkter lanceret inden for en 12-måneders periode for at opstille en liste over favoritter og finde en vinder i hver priskategori.

Ian Cameron, general manager for global sales and marketing support hos Epson, kommenterede: "TIPA-medlemmer er alle eksperter på området og udvælger derfor produkter efter de strengeste standarder. Panelet har mange valgmuligheder, så vi er meget stolte over, at Epson produkter igen har modtaget disse anerkendte priser."

Med medlemmer i ni europæiske lande samt Australien, Canada, Kina, Indien, Sydafrika og USA er TIPA et af verdens største og mest indflydelsesrige presseforbund inden for fotografier og billedbehandling. Det at vinde to 2014-priser betyder, at Epson nu har modtaget i alt 34 priser fra TIPA for teknologier og billedbehandlingsprodukter, herunder inkjetprintere, blæk, scannere og projektorer, siden 1997.

Produktcitater

De prisvindende produkter modtog følgende citater fra TIPA:

Epson Expression Photo XP-950

"Epson Expression Photo XP-950 tager "All-In-One"-konceptet (en multifunktionsprinter, der i XP-950 omfatter tekst- og fotoudskrivning, scanning og kopiering) til et nyt niveau med muligheden for 11 x 17" via Claria Photo HD med seks farveblækpatroner. Med levering af 4 x 6" fotos på under 10 sekunder understøtter enheden også trådløs udskrivning fra telefon, tablet eller computer samt mobile løsninger via udvalget af Epson Connect-apps. Der tilbydes scanninger på op til 4800 dpi, direkte CD/DVD-udskrivning og en dedikeret fotopapirbakke. En dedikeret bakke bagpå gør det muligt at udskrive på tungere karton, mens en 3,5" LCD-skærm med "håndbevægelsesstyring" gør det hurtigt og nemt for brugeren at anvende alle funktioner."

Epson EH-TW7200

"Epson EH-TW7200 er fremstillet til videofremvisning i hjemmet og leverer samtidig enestående stillbilledkvalitet til hjemmet, kameraklubben, uddannelsesmiljøer og fotoundervisning i mindre lokaler. Enheden tilbyder vidvinkel- og teleobjektivjustering, der giver mulighed for alsidige opsætninger og projiceringsafstande, samt 2.000-lumen output i både farve og hvidt lys. Levende farver og kontrast leveres via et kontrastforhold på 120.000:1. Opløsningen er fuld HD 1080p, og der er manuel keystonekorrektion på op til +/- 30 grader. Interfaces omfatter USB 2.0, HDMI 1.4, composite-indgang, komponentindgang og S-Video-indgang. Enheden understøtter også 3D-indhold og inkluderer et sæt 3D-briller."

Du kan få flere oplysninger om disse og andre Epson produkter på dit lokale Epson websted.
http://global.epson.com/web_sites.html
(Bemærk, at produktnavne og -tilgængelighed varier efter region).

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com