Epson understøtter Android KitKat lokaludskrivning for nem mobiludskrivning hvor som helst, når som helst

Over 100 Epson Printers Worldwide Wirelessly Print from Android 4.4 Smartphones and Tablets

Maj, 2014 - Med beslutningen om nem, trådløs udskrivning hvor som helst, når som helst har Epson annonceret understøttelse for Android Printing, den lokale printplatform som blev introduceret i AndroidTM*1 KitKat (version 4.4). Med Android Printing kan mobilbrugere uden besvær printe dokumenter, fotos, websider og e-mails – uden brug af en dedikeret udskrivningsapp. Over 100 nye og allerede kendte Epson Connect og All-in-One printere tilbyder nu indbygget printunderstøttelse til de seneste AndroidTM smartphones og tablets fra producenter, som omfatter Google®, HTC® og Samsung®.

“Epson er stolt af at understøtte den nye, indbyggede Android udskrivningsmulighed, som blev introduceret i KitKat,” siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. “Det er et stort fremskridt for Android brugere og for udviklere. Nu kan KitKat enheder nemt udskrive til nye og allerede kendte Epson printere fra både præinstallerede Google apps og nye apps, som er under udvikling. Dette betyder, at en ny generation af Android brugere vil indse fordelene ved udskrivning fra mobil med blot et par tryk.”

Android Printing sætter Android brugere i stand til at udskrive uden besvær og uden brug af en specifik udskrivningsapp. Brugere kan finde ledige printere, ændre papirstørrelser, vælge specifikke sider, de vil printe, og udskrive nærmest enhver slags dokument, billede eller fil. Efter download af Epson Print Enabler (uden omkostninger) kan brugere nemt printe e-mails, fotos, webindhold eller vigtige forretningsdokumenter til enhver kompatibel Epson printermodel, og de har adgang til og understøttelse fra en bestående vifte af printmulige Google Play apps, herunder ChromeTM, DriveTM, GalleryTM, GmailTM, PhotosTM og QuickofficeTM.

Mere om Epson mobiludskrivningsløsninger

Epson Connect mobilprintløsninger gør det nemmere end nogensinde for brugere at printe dokumenter, fotos, e-mails og websider fra hvor som helst i verden ved brug af en Epson Connect-printer og en tablet, smartphone eller computer.*1 Yderligere er Epson medlem af Mopria Alliance for at understrege den fortsatte dedikering til forbedring af mobiludskrivningsstandarder, som giver brugerne mulighed for nemt og bekvemt at printe uanset mærke, udstyr eller operativsystem.

Se venligst vores lokale Epson website for at se produktkompatibilitet og detaljer om printere og andre Epson produkter i dit område.
http://www.epson.dk

Tjek her for mere information om Epson Connect:

https://www.epsonconnect.com/

*1 Android, Gmail, Google Chrome, Google Drive, Google Gallery og Quickoffice er varemærker for Google Inc. Alle andre produkt- og mærkenavne er varemærker og/eller registrerede varemærker for deres respektive firmaer. Epson frasiger sig alle rettigheder til disse mærker.

*2 Det meste udstyr fordrer en internetopkobling til printeren så vel som en internet- og/eller e-mailforberedt enhed.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com