Epson udvikler ny serie af basisinstallationsprojektorer til erhverv og uddannelse

EB-5000-seriens projektorer tilbyder imponerende funktioner, lysstyrke og kontinuerlig ydelse til en overkommelig pris.

Epson udvikler ny serie af basisinstallationsprojektorer til erhverv og uddannelse

Epson annoncerer en ny række installationsprojektorer til erhverv og uddannelse, der er designet til at tilbyde enestående lysstyrke, pålidelighed og alle de funktioner, som brugerne forventer, til en særdeles overkommelig pris. Dette omfatter EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) og EB-5510 (XGA), der tilbyder et bredt sortiment af forskellige funktionssæt til potentielle brugere.

Alle tre modeller i EB-5000-serien tilbyder en lysstyrke på 5.500 lumen, der gør det muligt for enhederne at projicere et tydeligt, skarpt billede med livagtige farver, selv i et godt oplyst lokale. En lang række tilslutningsmuligheder sikrer problemfri integration i ethvert møde- eller klasselokale, inklusive Miracast og HDBaseT1 samt tilslutninger med to HDMI-indgange.

EB-5000-seriens projektorer tilbyder lave samlede ejeromkostninger ikke alene på grund af en rimelig indkøbspris men også på grund af gode udskiftningslamper. Udskiftning af lampen bliver måske aldrig et problem takket være en øget lampelevetid på 10.000 timer2 i alle modeller. Disse enheder er også bemærkelsesværdigt fleksible og nemme at installere med vandret og lodret objektivjustering og et bredt kontrastforhold.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, udtaler: "Hos Epson mener vi, at det er vigtigt at tilbyde en omfattende serie af installationsprojektorer, så vi ud over avancerede enheder også fokuserer på basisløsninger, der er designet til at passe ind i stramme uddannelses- og virksomhedsbudgetter. EB-5000-serien tilbyder en bemærkelsesværdig ydeevne for pengene med en lysstyrke på 5.500 lumen og en fantastisk lampelevetid, og den er især ideel til installationer med flere enheder."

EB-5000-seriens projektorer leveres fra 1. februar 2017.

Nøglefunktioner

EB-5530U

EB-5520W

EB-5510

Lysstyrke på 5.500 lumen

Visningstilstand

WUXGA

WXGA

XGA

Trådløs Miracast-tilslutning

-

HDBaseT-tilslutning med enkelt ledning

-

Øget lampelevetid på 10.000 timer

Forbedrede farver og renere hvid

Forbedret kontrast og fokus

Vandret og lodret objektivjustering med bredt zoomforhold

Lav TCO takket være overkommelige udskiftningslamper

To HDMI-stik

 1. 1.Miracast og HDBaseT findes kun på EB-5530U- og EB-5520W-modeller.

  2.Lampelevetid på 10.000 timer baseret på brug af projektor i strømsparetilstand.

  Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

  Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 91 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
  http://global.epson.com

  Om Epson Europe

  Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
  http://www.epson.eu