Epson udvider sit sortiment af intelligente POS printere

Nyeste medlem af TM-DT intelligent familien afsløret på Euro Shop

Epson udvider sit sortiment af intelligente POS printere

Februar 2014 – For at understøtte de 61 %[1] af forhandlerne, som planlægger at overgå til Cloud-baserede POS systemer inden for de næste seks år, udvider Epson nu familien af intelligente POS printere med introduktionen af TM-H6000IV-DT. Epson er overbevist om, at alle forhandlere kan få glæde af Cloud-baserede POS systemer, hvilket gør det muligt at reducere hardware krav, forbedre opkoblingsmuligheder med mobile enheder og meget mere. Det er derfor, Epson investerer i TM-DT intelligent serien, efter tidligere at have tilføjet intelligent udstyr til sine mest succesfulde POS printer for at skabe TM-T88V-DT.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: “Vores TM-DT line-up fortsætter med at vokse, samtidig med at vi viser vej i udviklingen af web-baserede systemer. Vi sætter tempoet i vejret med hensyn til overgang til Cloud, da dette tilbyder omkostningseffektivitet og giver et centraliseret system. Serien af TM-DT printere kan kontrollere eller køre  POS applikationer direkte uden brug af pc, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger, da kunderne ikke behøver at købe yderligere hardware, hvilket gør dem energieffektive og omkostningseffektive.”

Epsons TM-DT serie inkluderer nu TM-T88V-DT, TM-T70II-DT og den seneste multifunktionsprinter i familien, TM-H6000IV-DT, som kan leveres fra sommeren 2014.

TM-H6000IV-DT printeren yder Cloud funktionalitet til forhandlere, som har brug for at printe på eksterne dokumenter så som checks, recepter eller fakturaer. TM-H6000IV-DT har også et stort hard drive på 500GB og et antal opkoblingsmuligheder. Dette udstyr øger produktiviteten og hjælper forhandlere med at forbedre prisstyring ved at bruge real-time styringssystemer for at holde øje med lager og kampagner.

TM-T88V-DT tilføjer intelligent udstyr til Epsons mest succesfulde kvitteringsprinter med en papirreduktionsfunktion, som skærer ned på omkostninger og spild. Den er en integreret terminal designet specielt til web-baserede miljøer, hvilket gør den ideel til forhandlere, som bruger Cloud services. TM-T88V-DT hjælper med at strømline arbejdsgange og kan kontrollere perifere produkter, herunder scannere, kundedisplays og kasseskuffer, gennem web uden brug af yderligere drivere.

TM-T70II-DT er en gråskala, termisk kvitteringsprinter, som er ideel til miljøer med stort forbrug, så som hospitaler, hvor pålidelighed er altafgørende. Den har en indbygget controller, som nemt forbinder POS enheder og Cloud services. Forhandlere kan spare værdifuld plads og penge med denne integrerede terminal og POS printer. Den er det ideelle valg for forhandlere med traditionelle applikationer, som ønsker at forbedre kundeoplevelser og spare penge.

Nøglefunktioner for TM-DT serien:

UdstyrTM-T88V-DTTM-T70II-DTTM-H6000IV-DT
Integreret, termisk kvitteringsprinter og terminalmultifunktions- printer + enhed
ePOS-enhed til kontrol af perifere produkter så som kundedisplays, scannere, LCD, touch-skærm og keyboard uden brug af yderligere drivere
Ekstra printstation til dokumenter så som checks eller fakturaer--
Stort hard drive på 500GB--
Kommunikerers via XML kommandoer via populære web browsere (Wi-Fi tilvalg)
Interface tilslutter perifere produkter: USB, Seriel, VGA, kasseskuffeopkobling, lyd output (minijack)
Fleksibilitet til både traditionelle og Cloud-baserede miljøer
MICR læser som standard--
Intern controller og web server - ingen brug for yderligere pc
Intern processor og lager for at give fuld fleksibilitet – systemet forbliver i gang, selv når netværket bliver afbrudt
Direct Server Print (DSP) skaber printordrer fra ekstern server, hvilket giver mulighed for øjeblikkeligt ordresystem fra Cloud eller internet uden nogen speciel hardware konfiguration
Stilfuldt og kompakt design

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Kilde: Epson Retail Study, 2013, Coleman Parkes.