Epson udnævnt til projektorproducent nummer ét i verden for 15. år i træk

Epson udnævnt til projektorproducent nummer ét i verden for 15. år i træk

For 15. år i træk er Epson udnævnt til ledende i verden på markedsandele på projektorsiden. Bag rangeringen ligger Futuresource Consulting Limited. Futuresources seneste undersøgelser viser, at Epson har størst markedsandel for projektorer på 500 Ansi lumen og højere.

I hele 15 år har Epson været ledende på projektorer. Gennem disse år har man kunnet se, at udbredelsen har været stor, og projektormarkedet fortsætter med at vokse. Brugerne er mange, lige fra virksomheder, som bruger projektorer til præsentationer, privatpersoner, som anvender dem i deres hjemmebiosystem, og til lærere, som anvender dem i undervisningen.

"Disse områder er en tydelig bekræftelse på Epsons popularitet på projektorsiden, og det er dejligt at se, at vores investeringer i udvikling lønner sig. Vi følger markedet nøje, og vores mål er altid at være helt fremme i forreste række, når det kommer til nye produkter og tekniker," siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark.

Det er Epsons microdisplayteknik, der udgør basen i virksomhedens LCD-projektorer, samme teknik som har gjort det muligt for Epson at beholde sin topplacering på det globale projektormarked i så lang tid. Epson tilbyder i dag et stort udvalg af billedfremstillingsprodukter, som producerer farvestærke, klare, livlige og virkelighedstro billeder. Sortimentet omfatter stationære og bærbare projektorer, short throw projektorer, interaktive projektorer samt hjemmebioprojektorer.