Epson udfordrer fladskærme med en ny All-in-One-mødeløsning med billeder på op til 100 tommer

Strømlin møder og motivér til samarbejde med interaktive skærme og Skype-kommunikation

Epson udfordrer fladskærme med en ny All-in-One-mødeløsning med billeder på op til 100 tommer

3. januar 2017 – Epsons nye og intuitive interaktive projektor, EB-1460Ui, motiverer til samarbejde og avanceret forretningsintegration i mødelokaler til at understøtte den måde, folk arbejder på. Med Wi-Fi, fjernarbejde og endda Skype-møder i fuld HD på op til 100 tommer store skærme gør denne løsning fra den førende producent på markedet[1] det nemmere end nogensinde at samarbejde med kolleger, uanset om de er i samme lokale eller på den anden side af jorden.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Få en virkelig fremadrettet og produktiv arbejdsplads ved at fremme effektive og samarbejdsbaserede møder med vores nyeste løsning til små og mellemstore virksomheder og virksomhedens mødelokaler. Disse avancerede Wi-Fi-projektorer med ultrakort projicering bruger den seneste teknologi til at skabe informationsdeling i organisationen og imponerende interaktivitet på en skalerbar skærmstørrelse på op til 100 tommer, som er en størrelse, der ikke er økonomisk for fladskærme. Ud over at være den mest økonomiske måde at introducere skalerbare skærmstørrelser på er det perfekt til at skabe en moderne, interaktiv og produktiv arbejdsplads."

Med muligheden for at præsentere på delt lærred fra to kilder kan brugerne udføre to opgaver på en gang, f.eks. præsentation og vært for en videokonference. Det er nemt at gemme, sende eller udskrive indholdet på whiteboards, og med den indbyggede højttaler på 16 W kan der uden problemer tilføjes lyd uden ekstra udstyr eller kabler. Det bedste af det hele for virksomheder, der er bekymrede for datasikkerhed, er, at alle modeller omfatter beskyttelse med adgangskode til deling af whiteboard, krypterede adgangskoder til whiteboard-indhold og trådløs sikkerhed til at holde data sikre.

EB-1460Ui er en All-in-One-løsning, der er designet til at skabe samarbejdsbaserede mødelokaler og udnytte brugen af Skype i erhvervsmæssigt øjemed og andre videoopkaldsløsninger under møder samt en lang række andre brugervenlige, interaktive funktioner. Funktioner til fjernadgang hjælper med at reducere rejseudgifter, og fjernskrivebordsfunktionen giver frihed og fleksibilitet i forhold til computeren - lad blot din pc blive stående på skrivebordet, så kan du præsentere fra ethvert sted i nærheden af kontoret. Interaktivitet med fingertouch og to penne betyder, at du selv kan styre præsentationen, og det er nemt at dele og streame forskellige typer indhold trådløst fra iOS- eller Android-baserede mobile enheder med iProjection-app'en1. Du kan også udnytte skærmspejling takket være Miracast, som problemfrit kan dele indhold direkte fra enhver Android/Windows-enhed, der også er vært for skærmspejlingsfunktionen.

EB-1460Ui får følgeskab af yderligere to modeller i sortimentet, og deres design med ultrakort projicering betyder, at brugerne kan præsentere uden genskin, og de giver stadigvæk skærmstørrelser på helt op til 100 tommer for at opnå den største gennemslagskraft og visningskomfort under møder. EB-1460Ui, EB-1450Ui og EB-1440Ui bruger alle Epsons 3LCD-teknologi til at projicere tydelige, livagtige billeder med op til 4.400 lumen. Sortimentet opnår også en imponerende WUXGA-opløsning, der med 1920 x 1200 pixel er bedre end fuld HD. Desuden hjælper en forbedret levetid for lampen på op til 10.000 timer i strømsparetilstand til at reducere udgifter til energi og service.

EB-1460Ui kan leveres fra marts 2017 til, mens EB-1450Ui og EB-1440Ui kan leveres nu.

Funktioner

EB-1460Ui

EB-1450Ui

EB-1440Ui

Interaktivitet med to penne

Interaktiv fingertouch

-

Skærmspejling

-

-

Trådløs tilslutning

Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi

Lige højt output for hvidt og farvet lys

Standardopløsning

WUXGA

WUXGA

WUXGA

Lysstyrke

4.400 lumen

3.800 lumen

3.800 lumen

Stor skærmstørrelse på op til 100"

Bedre, tydeligere detaljer med et højt kontrastforhold (16.000:1)

Lang levetid for lampen (5.000 timer normalt/10.000 timer i strømsparetilstand) og langtidsholdbare luftfiltre (5.000 timer normalt/10.000 timer i strømsparetilstand)

Whiteboarddeling

Vandret og lodret keystonekorrektion

Interaktive penne med blød spids – fås i felt eller teflon

2 x HDMI-indgange til video- og lydindhold i HD

Pc-fri annotation

Projektorkontroller på skærmen

Easy Interactive Tools

AV Mute og dynamisk lampekontrol

Glidende splitlærredfunktion

 

-Slut-

Kommentarer til redaktør

Om Epson
Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, smart glasses og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.
Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 91 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.577 millioner euro i regnskabsåret 2015. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Baseret på markedsandel for interaktive projektorer med ultrakort projicering, FutureSource 2016.