Epson TM-C3400-LT med integreret touch-skærm printer brugerdefinerede labels, billetter og armbånd på stedet

Epson TM-C3400-LT med integreret touch-skærm printer brugerdefinerede labels, billetter og armbånd på stedet

Epson TM-C3400-LT med integreret touch-skærm printer brugerdefinerede labels, billetter og armbånd på stedet

København, den 1. august 2012 – Epson præsenterer det nyeste skud på stammen inden for labelprintere – TM-C3400-LT: en enkeltstående printerterminal, der printer labels, billetter og armbånd ved hjælp af et integreret kontrolpanel og touch-skærm.

TM-C3400-LT-modellen har et kompakt alt-i-en-design og behøver ikke være forbundet til en pc. Det gør den ideel for brugere med begrænset plads, eller til dig der har brug for at have printeren monteret på en vogn, som f.eks. medarbejdere og producenter inden for sundhedsvæsenet. Printeren er bygget til at modstå barske omgivelser og er derfor udstyret med et støvtæt og vandafvisende IPX2-cover.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Danmark, udtaler: “Brugen af farver forbedrer den visuelle genkendelse af labels, så TM-C3400-LT'ens evne til at printe i farver kan være en god hjælp til at forebygge kritiske fejl ved en lang række anvendelser – så som armbånd og receptetiketter inden for sundhedsvæsenet. TM-C3400-LT kan ligeledes højne effektiviteten, da det at kunne printe på stedet reducerer omkostningerne forbundet med fortrykte produkter, inklusive lagerstyring og label-spild.”

TM-C3400-LT er kompatibel med en lang række materialer, inklusive matte og blankbestrøgede labels og syntetiske materialer i en lang række formater, så som udstansede labels, labels i endeløse baner og armbånd. Ligegyldig hvilket medie der anvendes, frembringer Epsons DURABrite Ultra-pigmentblæk holdbare prints, som er modstandsdygtige over for udtværing, lyspåvirkning, vand og de fleste andre typer væske, og som kan overleve under selv de mest udfordrende opbevaringsforhold.

Epsons store erfaring inden for inkjetudskrivning fornægter sig heller ikke her: Printerens inkjetteknologi giver store fordele sammenlignet med traditionel varmeoverføringsteknologi. Ud over den udvidede kompatabilitet hvad angår printemner, mere holdbare prints og reduceret miljøpåvirkning har inkjetteknologien den fordel, at den reducerer sikkerhedsrisici, idet varmeoverførselsteknikken kan efterlade aftryk af følsomme oplysninger på de bånd, der anvendes til overførslen.

Epsons automatiske dysekontrol (AID) sikrer driftsikkerheden, idet systemet automatisk opfanger og udbedrer blokeringer i dysen, så du undgår trykfejl og døde pixels i stregkoder.

TM-C3400-LT er designet til at være let at anvende, med alle funktioner placeret på fronten, inklusive udskiftning af forbrugsstoffer. TFT touch-skærmen sørger for intuitiv betjening og kan vippes op til 90° for at optimere synsvinklen. Det præinstallerede
Windows-®operativsystem, printerdrivere og softwareprogrammer tillader helt enkel udskrivning understøttet af den valgfrie start-software til labeludskrivning.

Epson TM-C3400-LT leveres fra 1. september 2012.


EpsonTM-C3400-LT – vigtige funktioner

Print brugerdefinerede labels, billetter og armbånd på stedet

Enkeltstående printerterminal, der printer labels, billetter og armbånd ved hjælp af et integreret kontrolpanel og touch-skærm

Støvsikker og vandafvisende IPX2-cover

Fylder kun lidt

Kompatibel med en lang række materialer, inklusive matte og blankbestrøgede labels og syntetiske emner i en lang række formater, såsom udstansede labels, helside-labels, armbånd, ruller og papir i endeløse baner

Epson DURABrite-blæk giver holdbare prints, der er modstandsdygtige over for udtværing, sollys og de fleste typer væske

Automatisk dysekontrol (AID)

Betjenes fra fronten

TFT touch-skærmen sørger for intuitiv betjening og kan vippes op til 90° for at optimere synsvinklen

Prænstalleret Windows® 2009 POSReady multi-language-operativsystem

Windows®-driver tillader problemfri udskrivning fra Windows-®applikationer

 

Besked til editor

Om Epson Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 78.000 medarbejdere i 99 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583mio. EUR. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com/

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications

E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 2292 8821

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk