Epson tilbyder sin første farvesublimeringsløsning til tekstilprint med ægte fluorescerende blæk

SureColor SC-F9400H og SC-F9400 viderefører F-seriens succes og giver samtidig kunderne større udskriftsfleksibilitet

Epson tilbyder sin første farvesublimeringsløsning til tekstilprint med ægte fluorescerende blæk

1. september 2019- Epson har introduceret SureColor SC-F9400H og SC-F9400, der er to 64-tommer farvesublimeringsprintere. Printerne er primært udviklet til hurtig udskrivning i store mængder på tøj, tekstiler og stofbannere samt andre varer med tryk. SC-F9400H giver også virksomheder mulighed for at udskrive med to ægte fluorescerende blækopløsninger (gul og pink), der giver klare, levende farver til produktion af sportstøj, arbejdstøj og modeprodukter. SC-F9400-serien er en videreudvikling af den gennemprøvede Epson printteknologi, og giver forbedret kvalitet med endnu større produktivitet og pålidelighed.

Neil Greenhalgh, produktchef i Epson Europe, udtaler: "Vi har endnu en gang arbejdet målrettet med den videre udvikling af sortimentet og introduktionen af en ægte fluorescerende opløsning, der giver ny merkvalitet. Det er første gang, vi forsøger os med sådan et produkt, men vi mener, at vi har fremstillet fluorescerende blæk, der er overlegent med hensyn til lysstyrke og farvetæthed. Men det handler ikke kun om løsningsmodeller med fluorescerende blæk. Vi har også introduceret et bredt udvalg af EMX-filer, en instruktions-/vedligeholdelsesvideo (hentes via en QR-kode) og en lang række andre funktioner, der gør opsætning, brug og vedligeholdelse så enkel som mulig," tilføjer han. "Vi er sikre på, at SC-F9400-sortimentet vil have en positiv indvirkning på mange virksomheders bundlinjer."

 

Ud over at anvendeligheden af sortimentet i F-serien er blevet forbedret, har Epson bevaret mange af nøglefunktionerne fra tidligere modeller. Det er disse gennemprøvede og gennemtestede teknologier, der gør det muligt for Epson at være forløbere, når det kommer til innovation inden for branchen, og dermed øge virksomheders muligheder.

Nøglefunktioner

 • Ægte fluorescerende opløsning
 • Uemballeret blækopløsning
 • Epson Edge Print-software
 • Instruktionsfilm via QR-kode
 • Bredere udvalg af EMX-filer
 • Afskærmning af printhoved - til kontrol af luftgennemstrømning
 • Flad hybriddigel med tværgående ribber - til effektiv håndtering af medier
 • Støvdepot og afstøvningsklude i stof - forhindrer dysetilstopning
 • Robust printerkonstruktion, avanceret automatisk spændingskontrol, automatisk skævhedskorrigering - giver en nøjagtig medietilførsel
 • LED-belysning - gør papiret synligt
 • Nem medieopsætning

Epson tilbyder den komplette løsning: printer, blæk, materialer, software og support - alt er designet til at fungere perfekt sammen. Når dette kombineres med den nemme opsætning og enkle betjening har vi her den ideelle løsning til virksomheder, der ønsker at komme i gang med farvesublimering, eller dem, der vil opdatere en tidligere model.

SureColor SC-F9400 og SC-F9400H kommer i handlen i januar 2020.