Epson tilbyder netværksprojicering til iOS-app

Download app'en og få trådløs projicering fra iPhone, iPad & iPod Touch

Epson tilbyder netværksprojicering til iOS-app

December 2011 – Epson, verdens førende producent af projektorer[1], løfter sløret for applikationen, der bringer trådløs projicering til brugere af iPad, iPhone og iPod Touch. Epsons app kan downloades gratis via Apple App Store. Det er gode nyheder for alle, der ønsker projicering uden besvær fra disse enheder. De bruges i virksomhedsmiljøer, hvor medarbejdere, der arbejder med design, måske ønsker at præsentere på farten, eller i uddannelsesmiljøer, som er begyndt at anvende Apple-enheder i klasseværelset til både elever og lærere.

Denne app, der er kompatibel med de fleste af Epsons eksisterende og alle nye projektorer, understøtter alle kendte filformater, så brugerne kan præsentere Word-, Excel-, PowerPoint-, Keynote- og PDF-filer. Del fotos i både JPEG- og PNG-format i undervisningstimerne i klasseværelset eller giv præsentationer med ægte engagement og grafik.

Ud over at være let tilgængelig er app'en også utrolig nem at bruge med sin indbyggede fjernbetjeningsfunktion, der kan styre præsentationen eller timen direkte fra iPad, iPhone eller iPod Touch. Fjernbetjeningen giver også mulighed for hurtigt og nemt at søge efter tilgængelige projektorer. Med den intuitive betjening kan du regulere lydstyrke, styre mute-funktionen og indstillingen, der fastfryser skærmbilledet.

Frederic Haton, projector senior business manager for Epson Europe, tilføjer: “Vi er meget begejstrede for denne nye app, fordi den afspejler den ændring, der sker i den måde, hvorpå forretningsfolk og mennesker i klasseværelset deler information  – der er en grundlæggende tendens til at bruge samtlige former for enheder til præsentation, og vi ønsker at gøre det så nemt som muligt." Som førende brand inden for projektorer er vi forpligtede til innovation, og dette er yderligere et eksempel på, hvordan vi var fastholdt vores markedsførende position i så lang tid.”

Netværksprojicering til iOS-app kan fås fra 1. december og kan downloades gratis fra Apples App Store.

Nøglefunktioner:

·         Gratis download fra Apple App Store

·         Kompatibel med iPad, iPad2, iPhone 3G/3GS/4G og iPod Touch 3./4. generation

·         Kompatibel med nye og eksisterende Epson projektorer

·         Projektfotos i JPG/PNG-format

·         Projektdokumenter i Word (doc, docx)*, Excel (xls, xlsx)*, PowerPoint (ppt, pptx)*, Keynote og PDF

·         Fås på japansk og engelsk

·         Tilslut trådløst fra et HDMI-kabel (købes separat)

·         Indbygget fjernbetjening til at styre projektoren fra enheden (kilde, AV-mute, fastfrysning, lydstyrke)

·         Fungerer med iOS 4.2 eller nyere

·         Trådløs søgning efter tilgængelige projektorer

Kompatible Epson projektorer:

·         EB-85/825/826W

·         EB-450Wi/450W/460i/460

·         EB-455Wi

·         EB-1925W/1920/1915/1910

·         EB-G5450WUNL/G5650WNL/G5750WUNL/G5950NL

·         EB-1775W/1770W/1760W

·         EB-93/95/96W/905/915W

·         EB-435W/425W/430/420

·         EB-1880

·         EB-D6155W/D6250

·         EB-485Wi/485W/475Wi/475W/470

Besked til editor: Højopløselige billeder er tilgængelige ved forespørgsel

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til elektroniske enheder og skærmteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group tæt på 75.000 medarbejdere i 100 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com/

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

For yderligere information:

Lennore Jørgensen, Marketing Services & Administration Specialist

Mail: lennore.jorgensen@epson.eu

Tlf.: +45 44 50 85 85


[1]Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com