Epson SureColor P5000 vinder Best Photo Printer i prestigefulde TIPA Awards

Epson anerkendt for sine innovative højkvalitetsprodukter til den fotografiske industri

Epson SureColor P5000 vinder Best Photo Printer i prestigefulde TIPA Awards

Udgivere og journalister fra fotografiske magasiner over hele verden har anerkendt et Epson produkt i den prestigefulde TIPA Awards 2017. Det vindende Epson produkt dette år er Epson SureColor P5000*, som blev udråbt til "Best Photo Printer."

TIPA - Technical Image Press Association - baserer sin afgørelse på innovation, brug af ledende og nyskabende teknologi, design og ergonomi, nem brug og værdi for pengene i hver priskategori lanceret i en 12-måneders periode. Dette års priser blev valgt af repræsentanter fra 27 professionelle, amatør og business magasiner fra Asien, Australien, Europa og Nord- og Sydamerika og med en delegeret fra Camera Journal Press Club i Japan.

TIPA er en af de største og mest indflydelsesrige fotografi- og billedpressesammenslutninger i verden. At vinde 2017 prisen betyder, at Epson nu har modtaget en total af 38 priser fra TIPA for teknologier og billedprodukter, herunder inkjetprintere, blæk, scannere og projektorer, siden 1997. Prisoverrækkelsesceremoni finder sted i Tokyo, Japan, den 16. juni 2017.

Det prisvindende produkt modtog følgende udtalelse fra TIPA:

Epson SureColor P5000

"Denne 17-tommer SC-P5000 er en desktop proofing, fotografi og fine art printer, som tilbyder et 10-farve blæksæt, et PrecisionCore TFP printhoved og Epson Precision Dot teknologi. Printeren bruger udelukkende 200 ml UltraChrome HDX blækkassetter, som yder forbedret farvespektrum og højere tæthed for sorte farver og med forbedret print performance sammenlignet med tidligere modeller.

"Printeren tilbyder forbedret kontrol med støv og statisk elektricitet, hvilket betyder reduceret vedligeholdelse og længere levetid. PrecisionCore printhovedet har 360 nåle pr. farve for højere udskrivningshastigheder med varierede størrelser dråber helt ned til 3.5 picoliter, og et 2,7-tomme fuldfarve LCD panel gør opsætning og brug nem og ligetil."

Se venligst det lokale Epson site for detaljer på Epson SureColor P5000 og andre Epson produkter.
http://global.epson.com/web_sites.html