Epson støtter årets Smukfest

Igen i år supporterer Epson Danmark og Nikon Nordic AB mediedækningen og presseområdet på årets Smukfest i Skanderborg

København, den 26. juli 2013– Epson, verdens førende producent af billedbehandlingsprodukter, leverer og supporterer årets Smukfest med it-udstyr i medieområdet.

Epson opsætter printmulighed i presseområdet essentielt for at udskrive materialer, instrukser og tidsplaner.

Peter Ravnhøj, Country Manager i Epson Danmark, er meget tilfreds med at yde denne support til Smukfest:

”Vi er meget glade for at støtte kulturen, som vi synes er i fin overensstemmelse med vores firmaprofil. Derudover er vi meget stolte over at kunne bidrage til at lette og kvalificere det arbejde, som pressefolkene udfører i de 5 dage festivallen varer,” fortæller han.

Skanderborg: Glade for samarbejdet

Folkene bag årets Smukfest er yderst glade for samarbejdet med både Epson og Nikon:

”På årets Smukfest er vi begejstrede for endnu et års samarbejde. For os betyder det meget at kunne tilbyde de bedste forudsætninger til vores pressefolk – og med Epsons og Nikons produkter er vi sikre på at kunne lige præcis dette,” siger Dorthe Dee, formand for presseteltet på Smukfest.

Epsons og Nikons produkter bringer det bedste til imaging-verdenen. Nikon tilbyder NPS (Nikon Professionel Service) på festivalen, hvorfra der ydes support og udlånes udstyr til fotografer, og Epson supporterer yderligere med print-service, og de to services komplementerer hinanden.

”Det er en stor ære at samarbejde med Nikon. Fra Epsons side er vi rigtig glade for, at vi kan bidrage til at skabe tryghed for medarbejdere og medier ved at have et stærkt support-team, der dækker bredt, og dermed kan bidrage til en gnidningsløs festival,” siger Peter Ravnhøj, Country Manager i Epson Danmark.

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012.
http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/