Epson sponsorerer print under Copenhagen Photo Festival

Den 14. juni åbnes dørene til en verden af de bedste, aktuelle, dokumentariske fotografier i Øksnehallen

Epson sponsorerer print under Copenhagen Photo Festival

Juni, 2014 – De største, de smukkeste og de vigtigste. Standarden er på sit højeste, når domumentarfotografiske projekter samles under Øksnehallens tag fra den 14. juni 2014 og seks uger frem. Epson støtter projektet, Personal Projects, som er en del af Copenhagen Photo Festival, ved at sponsorere papir og blæk – og det har vakt begejstring hos kunstnerne og den printansvarlige.

”Det er stærke kunstværker, vi har med at gøre, og de fortjener den bedste kvalitet. Epson leverer den bedste kvalitet på markedet inden for print, derfor kan vi ikke ønske os en bedre printsponsor”, siger Eva Frese, der er printansvarlig på udstillingen.

Hun oplever også, at kunstnerne sætter stor pris på den kvalitet, der kommer ud af, at det i år er Epson, der leverer print og blæk. ”Epsons fotopapir er det absolut smukkeste til fine art prints, som her. Det er blevet noget, man taler om”, forklarer Eva Frese.

Hos Epson er man glad for at kunne være med til at støtte projektet: ”Det er et vigtigt projekt, der bringer kunst og samfund tæt sammen og spreder den dokumentariske fotografikunst. Det vil vi hos Epson meget gerne være med til at støtte”, fortæller Christina Møss, Marketingansvarlig hos Epson Danmark.

Det er femte år i træk, at Personal Projects gør det muligt for interesserede at kaste sig over de stærkeste, dokumentarfotografiske historier lige nu. Det er blevet en succes: Sidste år havde udstillingen 16.000 besøgende, og i år ventes der lige så mange.  En del af svaret på succesen er sandsynligvis, at de populære, dokumentariske fotografier i hverdagen typisk er begrænset til enkelte billeder i magasiner og aviser – eller omvendt klemt inde i små gallerier for de få. I Øksnehallen får alle muligheden for at se serierne af fotografier, der giver en mere helhedsorienteret oplevelse.

Ud over den faste gruppe bag Personal Projects, som er nogle af Danmarks mest prisvindende fotografer, udstiller enkelte håndplukkede, unge talenter også deres spirende værker.

Tid og sted

Udstillingen finder sted den 14. juni til den 29. juli 2014 i Øksnehalen, Halmtorvet 11, 1700 København V.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com