Epson sender inkjetprinter med blækbeholder med stor kapacitet nr. 50 million

CO2-udledning fra forbrugsmaterialer reduceret med mere end 160.000 tons

Epson sender inkjetprinter med blækbeholder med stor kapacitet nr. 50 million

Epson sender inkjetprinter med blækbeholder med stor kapacitet nr. 50 million

CO2-udledning fra forbrugsmaterialer reduceret med mere end 160.000 tons

Epson lancerede inkjetprintere med blækbeholdere med stor kapacitet (nu kendt som EcoTank på mange markeder) for første gang i oktober 2010 i Indonesien. Vi udvidede derefter støt det område, som disse printere sælges i, og udvidede til 170 lande og regioner i 2019. Som følge heraf nåede det kumulative globale salg af vores inkjetprintere med blækbeholdere med stor kapacitet for nylig op på 50 millioner enheder. Ved at spare på plastik, som er hovedkomponenten i blækpatroner, anslår vi desuden, at CO2 -udledninger var ca. 166.000 tons lavere, end de ville have været, hvis alle disse enheder havde været patronprintere 1.

Ved først at etablere en tilstedeværelse i nye nationer og derefter gøre indtog i udviklede økonomier har Epson set sine modeller med blækbeholdere med stor kapacitet udgøre en stigende procentdel af det samlede inkjetmarked hvert år. Derfor har Epson, som har en stærk brandgenkendelse og et omfattende produktudvalg, fortsat den største andel 2på det globale marked for printere med blækbeholdere med stor kapacitet for tiende år i træk.

Hurtige ændringer i samfundet medførte ændringer i kontor- og undervisningsudskrivningsmiljøer i løbet af regnskabsåret 2020. I alle segmenter vil vi fortsat tilbyde langt lavere udskrivningsomkostninger end konkurrenterne og uovertruffen miljømæssig ydeevne, så vores kunder kan udskrive uden at skulle bekymre sig om udskrivningsomkostninger og miljøpåvirkninger.

 

1) Størrelsen af reduktionen i forbrugsmaterialers CO2-udledning blev beregnet ved at sammenligne det kumulative antal blækflasker solgt op til august 2020 med det antal blækpatroner, der kræves for at udskrive den samme mængde og konvertere dem til en CO2-ækvivalent. CO2-udledningerne blev beregnet på grundlag af Epsons evalueringsbetingelser, som tager hensyn til påvirkningen fra fremstillingen af forbrugsmaterialer og dele. Reel CO2-udledning varierer afhængig af kundens printerbrug.
Hvad blev evalueret: Blækpatroner og emballage samt blækbeholdere med stor kapacitet og emballage til printere med blækpatron (beregnet baseret på udskiftningspatroner og blækbeholdere).

2) Med hensyn til antallet af globale blækbeholderprodukter med stor kapacitet, der er solgt fra 2010 til august 2020. Topandel med hensyn til antallet af globale blækbeholderprodukter solgt fra 2010 til 2019 ifølge undersøgelser foretaget af IDC (Kilde: IDC's Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2020Q2)

* Bemærk, at produktnavne og tilgængelighed varierer efter land og region. Du kan finde flere oplysninger på din lokale Epson forhandlers websted:
https://epson.com/