Epson samarbejder med MyQ for at forenkle produktintegration og forbedre infrastrukturen og administrationen af printerflåden

Global aftale tilpasser multifunktionel udskrivningshardware og styringssoftwaresystemer, så de er på linje med hinanden for at forenkle brugen og forbedre effektiviteten

Epson samarbejder med MyQ for at forenkle produktintegration og forbedre infrastrukturen og administrationen af printerflåden

Epson har indgået aftale om et globalt partnerskab med MyQ - en førende virksomhed inden for sikker udskrivningshåndtering og systemintegrationsløsninger.

Partnerskabet samler MyQ’s ledende systemintegration og workflowadministration og de betydelige fordele, som tilbydes af Epsons multifunktionelle inkjetprintere til erhvervsbrug - forbedret effektivitet, produktivitet, omkostningsreduktion og miljøbeskyttelse.

Tiltaget vil muliggøre nemmere integration af blandede flåder og systemadministration for slutbrugere, såvel som strammere produktkontrol, forbedret sikkerhed og omkostningsreduktioner.

Darren Phelps, VP Epson Europe, udtaler: “Mange virksomheder søger at indføre nye processer og tilpasse sig nye måder at arbejde på med øget sikkerhed og bedre arbejdsgange, der kan lette det pres, der mærkes som følge af flere fjernopsætninger.  Mange andre forsøger at strømline processer og reducere omkostningerne.  Dette partnerskab vil hjælpe med at understøtte disse ambitioner: forbedre sikkerheden, reducere omkostningerne og øge produktiviteten, samtidig med at driften bliver mere effektiv.”

Martin Janus, MyQ’s administrerende direktør, udtaler: “Det har altid været vores ambition at hjælpe kunderne med at navigere i det konstant skiftende IT-landskab og finde den løsning, der blandt alle de tilgængelige løsninger er bedst for dem. Vi fokuserer især på maksimal effektivitet og fremragende brugeroplevelse. Partnerskabet mellem Epson og MyQ kombinerer markedsførende hardware og software for at give slutbrugere en løsning, der er let at integrere og administrere.”

Her finder du flere oplysninger om Epsons sortiment af inkjetprintere til erhvervsbrug: Add local link

For yderligere oplysninger om MyQ: https://www.myq-solution.com/

Slut

 

Om MyQ Solution

MyQ Solution er den mest avancerede software til udskrivningsadministration og pakket med funktioner til at gøre udskrivning sikker, tilgængelig og omkostningsbesparende. Dens interface gør det muligt at tilpasse den, hvilket sparer tid for brugeren takket være nemme enkeltklik-funktioner. Effektive OCR-funktioner forbedrer brugeroplevelsen med en enestående dokumentarbejdsgang, hvilket gør MyQ ideel til digital forvandling i virksomheder af enhver størrelse.