Epson sætter standard med lanceringen af flatbedfilm- og fotoscannere

De nye modellers professionelle kvalitet, hastighed og produktivitet bygger på succesen fra Perfection V700-sortimentet og hæver igen niveauet

Epson sætter standard med lanceringen af flatbedfilm- og fotoscannere

16. september 2014 – Epson lancerer to enestående film- og fotoflatbedscannere: Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo til konvertering af kataloger og samlinger af fotofilm og udskrifter til digitale billeder af høj kvalitet. Takket være kvaliteten af scannernes optikker, størrelsen af scanningsområdet, det store antal af understøttede filmformater og avancerede muligheder for fjernelse af støv og ridser er de førende på markedet i dette segment.

Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo leverer det ultimative inden for professionel scanningskvalitet, hastighed og produktivitet på tværs af et stort sortiment af positive og negative filmformater, herunder 35 mm strimmel, 35 mm dias, mellemstort format og 5 x 4 tommer. Den funktionsrige Perfection V850 Pro er den ideelle scanner til professionelle fotografer og avancerede amatørfotografer. Fotoentusiaster, som ønsker at scanne en omfattende samling af film i en række forskellige formater, vil opdage, at Perfection V800 Photo er nem at anvende, og den leverer hurtige resultater i høj opløsning.

Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo bliver vist for første gang i Europa på Photokina (Stand B11, hall 2.2, 16.-21. september 2014, Kølnmesse, Køln).

Det dobbelte objektivsystem leverer scanning af film i høj, optisk opløsning for film (6400 dpi) og fotos (4800 dpi) med automatisk valg af det rigtige objektiv til at opnå optimal scanningskvalitet og -hastighed. Med en høj optisk tæthed (4.0 Dmax) gengiver scannerne en bred række toner med utrolig høj nøjagtighed, især i originalernes mørke områder.

De nydesignede filmholdere er mere robuste og giver brugerne større kontrol i forbindelse med at justere højden på filmholderen for at finjustere fokuseringspunktet og opnå skarpere fokus. De nye filmholdere er også udstyret med en anti-Newton-ringplade til at holde originalerne flade for at opnå forbedret scanningskvalitet. V850 leveres med et ekstra sæt for at opnå øget produktivitet.

Begge modeller er udstyret med Digital ICE-teknologier til at fjerne defekter forårsaget af støv, hår, ridser, fingeraftryk og folder fra film, dias og fotos. Dette sparer tid og besvær med manuel retouchering. Digital ICE til film bruger en avanceret kombination af infrarødt lys og komplekse algoritmer til at finde og fjerne overfladefejl.

For at opnå høj produktivitet bruger disse nye scannere Epsons ReadyScan LED-teknologi, så der praktisk talt ingen opvarmningstid er, hvilket betyder, at brugerne kan starte scanning næsten øjeblikkelig. Begge scannere er ENERGY STAR-godkendt, delvist takket være det lave strømforbrug der kræves af ReadyScan LED-teknologien, og den utroligt lave scanningstemperatur, der genereres fra LED-lyskilden, gør det sikkert at scanne selv de mest ømtålelige originaler.

Yderligere funktioner ved Perfection V850 Pro omfatter: High Pass-optik (en antireflekterende belægning på objektivet og superreflekteringsspejl, der leverer det højeste niveau af billedkvalitet og forbedrer scanningshastigheden), et gratis ekstraudstyr til filmscanning med våd montering, der kan bestilles (også ekstraudstyr på V800 Photo) samt professionel scanningssoftware, der består af SilverFast® SE Plus 8 og i1 Scanner.

Perfection V850 Pro og V800 Photo leveres fra oktober.

Nøglefunktioner:

Dobbelt objektivsystem til optimeret film- (6400 dpi) og fotoscanning (4800 dpi)

Høj optisk tæthed (4,0 DMax) til meget nøjagtig farvegengivelse

Scan det største udvalg af filmformater, herunder 35 mm strimler, 35 mm dias, mellemstort format og 5 x 4 tommer

Høj produktivitet – med Epson ReadyScan LED-teknologi er der praktisk talt ingen opvarmningstid, et ekstra sæt filmholdere (Perfection V850 Pro)

Digital ICE-restaureringsteknologi til automatisk fjernelse/reparation af film- og fotodefekter

SilverFast® SE 8 (V800) og SilverFast® SE Plus 8 (V850) professionel scannersoftware

ENERGY STAR-godkendt – lavt strømforbrug.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com