Epson Professional Projector Tool-software gør det hurtigt og nemt at konfigurere installationer af flere projektorer

Softwaren gør det også nemmere at benytte avancerede teknikker som edge-blending og projiceringsmapping

Epson Professional Projector Tool-software gør det hurtigt og nemt at konfigurere installationer af flere projektorer

6. februar 2018- Epson har lanceret Professional Projector Tool, et nyt gratis hjælpeprogram til deres 3LCD-laserinstallationsprojektorer, som gør implementering af flere projektorer hurtigere og nemmere, og som giver brugerne adgang til mere avancerede teknikker som edge-blending og projiceringsmapping.

Softwaren er kompatibel med eksisterende installationsprojektorer, herunder EB-L25000U, EB-L1500Uog EB-L1700U, og den vil være kompatibel med nyhederne EB-L20000Uog EB-L12000Qved opstart.

Epson Professional Projector Tool er designet til at bruges sammen med Epsons installationsprojektorer, hovedsagelig i installationer af udlejningsanvendelser, selv om det også kan bruges til faste installationer. Værktøjet gør det muligt for brugeren at justere objektivfokus eller position eksternt og styre grundlæggende projektorfunktioner som at slå enheden til og fra eller vise et testbillede.

Med et enkelt og logisk grafisk interface kan brugeren trække og slippe separate projektorer for at ændre billedlayoutet og på den måde hurtigt komme i gang med at bruge teknikker som edge-blending med flere projektorer og projiceringsmapping på genstande uden en masse ekstrainstallationer.

Lee Harrison, chef for markedsudvikling hos Epson Europe, siger: "Det er vores mål at gøre det så enkelt som muligt for kunderne at få det bedste ud af vores projektorer, og ved at lytte til vigtige lejeselskaber over hele verden har vi indset, at der var et behov for et værktøj, som kunne forbedre konfigurationstiden. Til det formål har vi udviklet Professional Projector Tool. Det er intuitivt og let tilgængeligt, og brugerne kan udnytte avancerede teknikker, som tidligere krævede omfattende oplæring for at kunne implementeres på den rigtige måde."

Epson Professional Projector Tool-software er tilgængeligt nu fra Epsons websted for EB-L25000U, EB-L1500U og EB-L1700U og vil være kompatibelt med nyhederne EB-L20000U og EB-L12000Q ved opstart.

Nøglefunktioner:

 • Epson softwareløsning til brug med flere laserinstallationsprojektorer

 • Downloades gratis, tilgængeligt fra Epsons websted

 • Bruger projektorens indbyggede kamera i stedet for at kræve et eksternt kamera til afstemning af farve og lysstyrke

 • Opret et enkelt, fejlfrit billede fra flere projektorer ved hjælp af funktionen til edge-blending

 • Implementer grundlæggende projiceringsmapping ved hjælp af flere projektorer

 • Træk og slip separate projektorer i værktøjets grafiske interface for at ændre billedlayoutet

 • Udfør geometriske justeringer og farvejusteringer i realtid, hurtigt og nemt på tværs af flere projektorer

 • Juster projektorens objektivfokus eller position eksternt

 • Korriger billedforvrængning ved projicering på buede eller retvinklede overflader ved hjælp af funktionen til geometrisk korrektion

 • Reducer farvetoneforskelle mellem billeder med funktionen til ensartede farver

 • Styr grundlæggende projektorfunktioner som at slå enheden til og fra eller vise et testbillede

 • Juster en lang række billedindstillinger, herunder dynamisk kontrast, lysstyrke, farvetilstand og hvidbalance