Epson-printer med almindelige kvitteringsmedier bidrager til forbedret restaurantservice

TM-L90 Liner-free og NCR’s RoL-medier skaber klæbende boner, der bidrager til ordrepræcision, effektivitet og kundetilfredshed

Epson-printer med almindelige kvitteringsmedier bidrager til forbedret restaurantservice

København, den 2. maj 2012 – Epson, Europas førende producent af POS-printere[1], annoncerer TM-L90 Liner-free – en pålidelig, termisk kvitteringsprinter, der er kompatibel med NCR Receipt on Label-medier (RoLTM). Med sin udskrivning af klæbende boner giver TM-L90 Liner-free en pålidelig og automatiseret metode for mærkning af mad- og drikkevarer, herunder levering og drive-in-ordrer. Dette er med til at eliminere manuelle mærkatprocesser i restauranter og cafeer, som bruger tape eller fedtblyanter, og øger dermed effektiviteten, ordrepræcisionen og derfor også kundeservicen.

Da TM-L90 Liner-free fungerer med NCR RoL-medier eller standard termisk kvitteringspapir, har brugeren kun behov for en printermodel til al udskrivning af kvitteringer og ordremærkater. Dette fjerner behovet for flere printermodeller og reducerer endvidere service- og supportomkostninger.

Laura Buehler, produktchef hos Epson Europe, siger: “Vi har bygget på succesen med vores TM-T88IV ReStick, en printer til letklæbende kvitteringer, og har udviklet TM-L90 Liner-free til kunder, der ønsker et mærkat, som har kraftigere klæbeegenskaber. Epson-kunder har nu valget imellem to forskellige typer klæbende boner for at imødekomme deres behov.”

TM-L90 Liner-free er kompatibel med papirbredder på 40 og 80 mm og undersøger automatisk papirbredden, så brugeren nemt kan skifte medier uden at skulle skifte program. Printerens sensor til medier med sorte markeringer giver mulighed for at overskære bonen mellem klæbefelterne. TM-L90 Liner-free har en funktion til automatisk reducering af topmarginen, som sparer på papiret og giver mulighed for at udskrive toppen af næste bon, før den aktuelle bon afskæres, når udskrivningen fortsætter efter automatisk skæring.

Simon McCouaig, vicedirektør for NCR-forbrugsstoffer i Europa, kommenterer: “TM-L90 Liner-free i kombination med NCR RoL-medier avancerer den måde, fødevareindustrien leverer kundetilfredshed. Denne miljøvenlige løsning eliminerer traditionelle mærkater med deres betrækmaterialer og hjælper fødevaresalgssteder med at reducere det spild af madvarer og de lønningsomkostninger, der følger af upræcis ordrebehandling. Optimeret ordrebehandling, effektivitet og præcision forstærker kundens helhedsoplevelse.”

TM-L90 Liner-free er udviklet til lavere regninger og miljøindvirkning og strømeffektivitet og er godkendt af ENERGY STAR, når printeren anvendes med Epsons PS180-strømforsyning.

TM-L90 Liner-free kan leveres allerede nu.

Funktioner

Termisk printer specialudviklet til restauranter med hurtig service

Kan anvendes til både NCR RoL-medier og standard termisk kvitteringspapir

Kompatibel med papirbredder på 40 og 80 mm

Automatisk undersøgelse af papirbredde

Sensor til papir med sorte markeringer

Funktion til reducering af øverste margin sparer på papiret

ENERGY STAR-godkendt, når printeren anvendes med Epsons PS180-strømforsyning

Kan installeres lodret eller vandret eller kan vægmonteres med beslag

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 78.000 medarbejdere i 99 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com/

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications

E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile:  +45 2292 8821

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585

Om NCR Corporation

NCR Corporation (NYSE: NCR) er en global teknologivirksomhed, der er førende inden for, hvordan verden tilsluttes, fungerer med og handler med erhvervslivet. NCR’s assisterede og selvbetjeningsløsninger og omfattende supportserviceydelser henvender sig til organisationer inden for detailhandel, finans, rejser, hotelbranchen, underholdning, spil, den offentlige sektor, telekommunikation og udstyr i mere end 100 lande. NCR (www.ncr.com) har hovedkvarter i Duluth, Georgia, USA.

Følg os på Twitter:@NCRCorporation, @careersatncr

Like os på Facebook:http://www.facebook.com/ncrcorp

Tilslut dig på LinkedIn:http://linkd.in/ncrgroup

Se os på YouTube:www.youtube.com/user/ncrcorporation

NCR er et registreret varemærke tilhørende NCR Corporation i USA og andre lande.

Kontaktperson for nye medier

Viviana Salvi

NCR Corporation – PR-direktør, Sydeuropa

+39-02-4790-5102

viviana.salvi@ncr.com


[1] Kilde: Interconnection Consulting, 2010.