Epson præsenterer sin seneste hurtige og mest miljøvenlige POS-kvitteringsprinter til detailhandlende og servicevirksomheder

Epson Europe har lanceret sin seneste generation af hurtige, markedsførende POS-kvitteringsprintere i T88-serien.

Epson præsenterer sin seneste hurtige og mest miljøvenlige POS-kvitteringsprinter til detailhandlende og servicevirksomheder

Epson præsenterer sin seneste hurtige og mest miljøvenlige POS-kvitteringsprinter til detailhandlende og servicevirksomheder

Epson Europe, den førende producent af POS-kvitteringsprintere, [1] har lanceret sin seneste generation af hurtige, markedsførende POS-kvitteringsprintere i T88-serien.

Den nye POS-printer TM-T88VII bygger videre på forgængernes succes og er forbedret på en række områder, når det gælder design, tilslutning, anvendelighed og miljøpåvirkning. Den nye TM-T88VII er fuldt kompatibel med sine forgængere T88V og T88VI og er specialkonstrueret til at opfylde de krævende behov hos travle detailkæder og servicevirksomheder i EMEAR.

Den nye POS-printer har mange miljøfordele, for eksempel små udskrivningsmargener for at spare papir, lavt strømforbrug og reducerede støjniveauer. Printeren er også kompatibel med mere miljøvenligt, fenolfrit termisk papir.

Den nye TM-T88VII er Epsons førende POS-kvitteringsprinter, som kan tilbyde den højeste udskrivningshastighed på markedet i dag - op til hele 500 mm/s. Andre funktioner omfatter funktionalitet til flere sprog, nye LED-indikatorer samt automatisk trådløs udskrivning af fejloplysninger. Den har også Epsons prisbelønnede og meget pålidelige printhoved, der kan håndtere over 20 millioner linjer eller 200 kilometer udskrifter med en MTBF på 360.000 timer [2].   

TM-T88VII er fuldt kompatibel med den eksisterende T88V- og T88VI-software, og printeren optager samme plads som de tidligere modeller. Derfor kan alle virksomheder hurtigt opdatere til den nye printer uden yderligere omkostninger, driftstop eller behov for at ændre salgsdiskenes design- eller pladskrav.

Epson TM-T88VII findes i både sort og hvid og har et nydesignet topdæksel. Den kan deles dynamisk med pc-baserede POS-terminaler, mobile enheder og Cloud'en. Den har indbygget Ethernet og USB samt valgmuligheder som serielle tilslutninger, strømforsynet USB og Wi-Fi [3] kan tilsluttes i stort set et hvilket som helst system. Den gør det også nemmere at udskrive fra webbaserede applikationer med Epsons ePOS-Print® eller ved at bruge Server Direct Print-teknologi til at udskrive direkte fra nettet.

Frank Krüger, Account Manager, Business Systems, Epson Danmark, tilføjer: "Vores nye TM-T88VII-kvitteringsprinter bygger videre på succesen fra T88-serien. Den er perfekt til travle detailforretninger og servicevirksomheder i hele EMEAR, som har mange salgsdiske og har brug for hurtige resultater og pålidelige kvitteringsudskrifter. Vi har gjort det nemt for kunder at opdatere eksisterende kvitteringsprintere for at kunne udnytte de nye forbedringer, der tilbydes. TM-T88VII er en brancheførende, højtydende, miljøeffektiv kvitteringsprinter, som giver hurtige og pålidelige udskrifter i de mest krævende detailhandels- og servicemiljøer."

Den nye TM-T88VII kan leveres i hele EMEAR fra 1. oktober 2021.

 

[1] Siden 2013 har Epson været den førende producent af POS-printere i Vesteuropa. Epson har nu 42 % af markedet for termiske printere i Europa. Kilde: IDC, april 2021.

[2] Beregnet som gennemsnitstid mellem fejl (MTBF - Mean Time Between Failure).

[3] En Wi-Fi-dongle er påkrævet som ekstraudstyr.