Epson præsenterer deres nye flagskib inden for farvesublimeringsprintere til tekstiltryk i store mængder

Med SureColor SC-F9300 forbedres kvaliteten og pålideligheden af Epsons pålidelige udskrivningsteknologi endnu mere

Epson præsenterer deres nye flagskib inden for farvesublimeringsprintere til tekstiltryk i store mængder

21. september 2017– Epson præsenterer den nye SureColor SC-F9300-farvesublimeringsprinter til tekstiltryk, som primært er designet til hurtig udskrivning i høje mængder på tøj, tekstiler og blød skiltning samt andre trykte varer. Denne nye flagskibsmodel erstatter den eksisterende SC-F9200 med en videreudvikling af Epsons pålidelige udskrivningsteknologi, der giver en endnu bedre kvalitet og pålidelighed.

Den helt nye Epson Precision Dot-teknologi til farvesublimering, inklusive et halvtonemodul, lookup-tabeller (LUT) og Micro Weave, gør en øjeblikkelig og mærkbar forskel på udskrivningskvaliteten, så det er nemt at opnå kvalitetsresultater, så snart printeren tages i brug. Samtidig sikrer kombinationen af Epsons Wide CMYK-inputprofil og UltraChrome DS-blæk det størst mulige farveområde, så man får en nøjagtig gengivelse af selv de mest komplekse design.

Med SC-F9300, som nu tilbyder udskrivningshastigheder på op til 108,6 m2/time, får man en komplet Epson løsning, som omfatter printer, blæk, sublimeringspapir og software, som maksimerer oppetiden ved hjælp af forbedret opvikling og andre pålidelighedsfunktioner, så almindelige problemer som rynkning, og at printhovedet støder mod mediet, elimineres.

SureColor SC-F9300 leveres med Oeko-Tex Eco Passport-certificering¹ og har bestået den japanske AZO-test for husholdningsprodukter, hvilket betyder, at tøj og tekstiler, der er fremstillet på printeren ved hjælp af UltraChrome DS-blæk, er helt sikre at bruge for voksne og børn, inklusive spædbørn.

Richard Barrow, overordnet produktchef hos Epson Europe, fortæller: "Det er en udfordring at overgå et produkt, der allerede er utroligt pålideligt, meget hurtigt, og hvis kvalitet er enormt høj, men med SC-F9300 er det præcis, hvad vi har gjort. Den er hurtigere, har forbedret håndtering af selv meget tynde materialer og er bedre til at undgå rynkning og andre almindelige problemer med fremføringen. Epson tilbyder en komplet løsning - printer, blæk, materialer, software og support - så alt er designet til at fungere perfekt sammen. I kombination med enkel opsætning og betjening betyder det, at der er tale om den ideelle løsning til trykvirksomheder, der ønsker at starte på farvesublimering, eller dem, der vil opdatere en tidligere model."

SureColor SC-F9300 kan leveres fra oktober 2017.

Nøglefunktioner:

 • Forbedrede udskrivningshastigheder på op til 108,6 m²/time
 • Alle komponenter, software og forbrugsmaterialer er fremstillet af Epson
 • Ny Epson Precision Dot-teknologi til farvesublimering, inklusive et halvtonemodul, lookup-tabeller (LUT) og Micro Weave til at eliminere kornethed og striber
 • Forbedret rullepræcision selv med tyndt papir (40 g/m²)
 • Ny Epson Edge Print RIP-software og Epson Edge Control Dashboard giver dig mulighed for at starte udskrivningen med det samme, og LFP Accounting Tool er en hjælp til at holde styr på dine driftsomkostninger.
 • Oeko-Tex Eco Passport-certificering¹ og beståelse af AZO-test
 • Epson UltraChrome DS-blæk giver levende farver, skarpe konturer og jævne farveovergange, der har en god vaske-/lysbestandighed og modstandsdygtighed over for slid/sved
 • Optimeret pladeform, som reducerer rynkning
 • Ny printhovedafskærmning til at forhindre, at printhovedet støder mod mediet
 • Støvfanger og aftørringssystem til reducering af vedligeholdelse
 • SMAP-rulle med stor diameter, så der opnås en meget nøjagtig fremføring af medier
 • Bredt farveområde i kraft af Epsons Wide CMYK-inputprofil
 • Omfattende understøttelse af RIP-software fra andre leverandører
 • LED-belysning og løftehåndtag gør opsætning og kontrol af udskrivningen nemmere
 • Robust printerstruktur, som giver god stabilitet
 • Automatisk indledende rettelse af skævheder
 • Billedkvalitet med høj opløsning på op til 720 x 1440 dpi
 • Hurtig tørring med eftervarmeplade, der leverer 30 til 55 ºC

1. ECO PASSPORT fra OEKO-TEX® er et system, hvor leverandører af tekstilkemikalier demonstrerer, at deres produkter kan bruges i en bæredygtig tekstilproduktion. Epson UltraChrome DG-blæk og forbehandling er certificeret af Eco Passport. Dette er en international sikkerhedsstandard i tekstilindustrien. Det er certificeret til at være sikkert for voksne og børn, inklusive spædbørn.