Epson opnår EcoVadis Platinum for bæredygtighed

Prisen placerer Epson blandt de førende 1 % af teknologivirksomheder inden for bæredygtighed

Epson opnår EcoVadis Platinum for bæredygtighed

Epson opnår EcoVadis Platinum for bæredygtighed

Prisen placerer Epson blandt de førende 1 % af teknologivirksomheder inden for bæredygtighed

– Epson Europe, 27. oktober 2020 –

Epson er blevet tildelt Platinum-status for CSR af den uafhængige vurderingsvirksomhed EcoVadis [1] Platinum-vurderingen, der blev etableret i 2020, viser, at Epson var blandt de førende 1 % af virksomheder i sin branche [2] Epson har modtaget en guld-vurdering de sidste tre år. Guld gives til virksomheder, der opnår en placering blandt de bedste 5 % af virksomhederne, der evalueres.

Platinum-vurderingen blev tildelt som anerkendelse af Epsons globale CSR-initiativer. EcoVadis-vurderingen fokuserer på fire temaer: miljø, medarbejder- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Epson modtog udmærkelsen "enestående" (den højeste score) for miljøet samt en høj score for bæredygtigt indkøb, medarbejder- og menneskerettigheder og etik, hvilket placerer virksomheden blandt de bedste 1 % i industrien for fremstilling af computere og perifert udstyr.

Kazuyoshi Yamamoto, direktør for Epson Europe, tilføjede: ”EcoVadis platinum-certificeringen giver vores kunder sikkerhed for, at Epson benytter alle tilgængelige midler til at opnå bæredygtighed på tværs af sine aktiviteter. Bæredygtighed er en del af vores DNA og en del af alle vores aktiviteter. Platinum-status betyder, at vores kunder kan være sikre på, at alle aspekter af vores virksomhed kontrolleres og certificeres uafhængigt, og at vi er fuldt ud engagerede i at levere de højeste standarder for bæredygtighed.”

EcoVadis leverer en uafhængig, pålidelig og fælles platform til evaluering og bedømmelse af mere end 65.000 grupper og virksomheder på tværs af 200 brancher i 160 lande. Dette gøres ved hjælp af CSR-vurderingskriterier, der er baseret på bæredygtighedsstandarderne for tusindvis af eksterne kilder såsom NGO'er, fagforeninger, internationale organisationer, lokale regeringer og revisionsorganisationer.

Epson søger at udnytte sine effektive, kompakte præcisionsteknologier til at fremme innovation inden for fire områder, herunder inkjets. Virksomheden tror på, at dens teknologi kan bidrage til at reducere miljøpåvirkninger, øge produktiviteten og spille en stor rolle i at løse samfundsmæssige problemer og i at nå FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Epson søger at opnå social bæredygtighed og offentliggør oplysninger om sine miljømæssige initiativer, oprettelsen af social værdi, virksomhedsledelse og andre CSR-aktiviteter i sin integrerede rapport og bæredygtighedsrapport. Oplysninger offentliggøres også på siderne om socialt ansvar på virksomhedens websted.

Referencer

■ Epson CSR og miljø https://global.epson.com/SR/

Om Epson
Epson er en global, førende teknologiproducent, der er dedikeret til at blive uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information ved hjælp af sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden har fokus på at fremme innovation og overgå kundernes forventninger, både inden for inkjetudskrivning, visuel kommunikation, bærbar teknologi og robotter. Epson er stolt af sine bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og sine løbende bestræbelser på at realisere FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Den verdensomspændende Epson koncern ledes af den japanske Seiko Epson Corporation og genererer et årligt salg på mere end 1 billion JPY.
 

www.global.epson.com/

 

 

[1] EcoVadis - en uafhængig, pålidelig og samarbejdsbaseret platform - vurderer virksomheders politikker og handlinger samt deres offentliggjorte rapporteringer vedrørende miljø, medarbejder- og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb. EcoVadis’ unikke CSR-vurderingsmetode dækker mere end 200 indkøbskategorier på tværs af 160 lande. Mere end 65.000 virksomheder samarbejder med EcoVadis om at reducere risici, stimulere innovation og opbygge gennemsigtighed og tillid mellem handelspartnere.

 

[2] Fremstilling af computere og perifert udstyr.