Epson opfylder behov for 64 tommer printer i ekstremt høj kvalitet

SureColor SC-S70600 er firmaets første skilteprinter med mulighed for samtidig brug af orange, lys sort, hvidt og metalfarvet blæk

Epson opfylder behov for 64 tommer printer i ekstremt høj kvalitet

København, den 27. august 2012–Epson udvider sin serie af bredformatprintere med SureColor SC-S70600, der udskriver i 8 og 10 farver: vores første 64 tommer (162,6 cm) printer med rullefremføring, som understøtter samtid brug af orange, lys sort, hvidt og metalfarvet blæk.

SureColor SC-S70600 er beregnet til trykkerier, der kræver maksimal kvalitet og fleksibilitet. Den kombinerer en ekstremt høj kvalitet, alsidig bred farveskala, fleksibilitet og produktivitet i en printer, der kan producere alt, lige fra enkle skilte til avancerede udstillingsmaterialer og dekorationer.

Udskriftskvaliteten sikres takket være en kombination af Epsons UltraChrome GSX-blæk og det velkendte Thin Film Piezo-printhoved, som giver en præcis dråbedannelse og det producerede produkt en lang levetid. Understøttelse af opløsninger påop til 1440 x 1440 dpi gør det muligt for SC-S70600 at levere udskrifter i enestående klarhed med fine detaljer og jævne farveovergange. Produktiviteten sikres med en hastighed påop til 27,3 m2/time i 8-farve højhastighedstilstand og op til 4,1 m2/time, hvis der anvendes metalfarvet blæk - betydeligt hurtigere end de fleste konkurrenter.

UltraChrome GSX-blæksættet inkluderer lys magenta, lys cyan, lys sort og orange ud over CMYK-standardfarverne, hvilket giver SureColor SC-S70600 den bredeste farveskala i hele SureColor-serien. Printerversionen med 10 farver inkluderer både hvidt og metalfarvet blæk, hvilket øger alsidigheden og omfanget af produktion. Begge modeller leverer ekstremt jævne toneovergange takket være brugen af lyse blækfarver, bl.a. lys sort, der forbedrer neutrale gråtoner. Den avancerede blækformel sørger for, at udskrifterne er lysfaste i op til tre år udendørs uden laminering*.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Som nyt produkt i vores prisbelønnede SureColor-serie gør SC-S70600 det muligt for brugere med anvendelser, der kræver høj kvalitet, at udskrive livlige farver, faste hvide farver og en række specielle metaleffekter pålideligt og omkostningseffektivt påklar film, vinyl, lærred, fotografisk papir og andre populære medier. Den øger brugerens kreative muligheder væsentligt og dermed interessen påmarkedet uden at gåpåkompromis med produktiviteten".

SC-S70600 kan producere alt, lige fra udstillingsmaterialer, plakater, bannere, tekstiler, baggrundsbelyste tavler og POS-materialer til overtræk til køretøjer, tapet og etiketter. Dens produktivitet øges yderligere med dens ergonomiske design, som minimerer både nedetid og materialespild. Et bøsningssystem bag påprinteren gør det muligt for en person at isætte en ny medierulle, og håndtaget til medieisætning er praktisk tilgængeligt både fra forsiden og bagsiden af printeren. Brugere kan foretage fremføringsjusteringer under udskrivning uden at stoppe og genstarte printeren.

UltraChrome GSX-blæk er lugt- og nikkelfri, hvilket gør SC-S70600 mere miljøvenlig og velegnet til brug i kontormiljøer. Printerens driftsomkostninger og miljøpåvirkning er reduceret yderligere takket være dens ENERGY STAR-godkendte ydelseseffektivitet.

Epson SureColor SC-S70600 kan leveres fra september.

Nøglefunktioner

Printer i høj kvalitet til 10 farver, som understøtter samtidig brug af orange, lys sort, hvidt og metalfarvet blæk
der findes ogsåen model til 8 farver uden hvidt og metalfarvet blæk

Epson UltraChrome GSX Ink giver den bredeste farveskala i Epsons SureColor-printerserie

Lyse blækfarver giver jævne toneovergange, bl.a. lys sort, der forbedrer neutrale gråtoner

Epsons velkendte Thin Film Piezo-printhoved til præcis dråbedannelse og lang levetid for det producerede produkt

Holdbare udskrifter –lysfast i tre år udendørs uden laminering*

Udskriftsopløsning påop til 1440 x 1440 dpi

Udskriver påen lang række coatede og ikke-coatede medier i bredder påop til 162,6 cm

System til isætning af medierulle af en person

Håndtaget til isætning af medier er tilgængeligt både fra forsiden og bagsiden af printeren

Automatisk mediespænding

Nem medieopsætning med automatisk udskriftsoptimering til forskellige medier

Hastigheder påop til 27,3 m2/time (højhastighedstilstand) og 18,4 m2/time (produktionstilstand) ved udskrivning påbannermaterialer

Forbedret UltraChrome GSX-blæk bærer det nordiske svanemærke, er lugtfri, kræver ikke ventilation og kan bruges i kontormiljøer

ENERGY STAR-godkendt ydelseseffektivitet giver en økonomisk drift og minimerer miljøpåvirkningerne

Valgfrit forsyningssystem til tunge ruller op til 80 kg

Ekstra tørresystem til at tørre udskrifterne hurtigere ved store produktionsmængder eller ved brug af hvidt og metalfarvet blæk

*Baseret påEpsons teststandarder: ISO 18930. Udgør ikke en garanti for holdbarheden af udskrevne billeder, som kan variere afhængig af medie, anvendelse og miljømæssige forhold.

 

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications

E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgåkundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præciseteknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til elektroniske enheder og krystalenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 75.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljøog til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte et salg på1.583millioner  euro i regnskabsåret 2010. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050   http://eco.epson.com/