Epson opdaterer deres modeller uden blækpatroner med nyt, slankere design

Lave omkostninger og problemfri udskrivning fra en printer med et mindre pladsbehov

Epson opdaterer deres modeller uden blækpatroner med nyt, slankere design

3.januar 2017 - Der er godt nok solgt over 15 millioner EcoTank-printere[1] på verdensbasis, men det har ikke stoppet Epson i at foretage forbedringer på modellerne. Alle hjem kan nu drage fordel af Epsons populære printer uden blækpatroner med et nyt, slankere design. Med det mindre krav til plads kan basismodellerne ET-2600 og ET-2650 passe ind selv de mindste steder.

Ligesom de andre EcoTank-printere i sortimentet er ET-2600 og ET-2650 designet til at levere en problemfri, økonomisk løsning til udskrivning i hjemmet. Disse innovative modeller uden blækpatroner er udstyret med et blækbeholdersystem med ultrahøj kapacitet, som er fyldt med blækflasker med høj kapacitet. Det betyder, at ubehagelige oplevelser, hvor printeren løber tør for blæk på ubelejlige tidspunkter, kan være noget, der hører fortiden til.

Basismodellerne ET-2600 og ET-2650 leveres med nok blæk til at udskrive op til imponerende 4.500 sider i sort-hvid og 7.500 i farve[2]. Med en utroligt lav pris pr. side og meget mere udskrivning mellem genopfyldninger udgør modellerne en omkostningseffektiv og effektiv løsning, der i gennemsnit kan reducere udgifterne til udskrivning med 74 %[3].

Disse problemfri printere er også nemme at bruge fra opstarten i blot tre trin - fyld beholderen, opsæt og udskriv - til mobil udskrivning med Epsons udvalg af gratis apps[4]. Når den originale blæk løber tom, er det også let at købe ekstra prisbillige genopfyldningsflasker til at genopfylde beholderne. Genopfyldningsflaskerne har også høj kapacitet, så brugeren kan fortsætte med at udskrive tusindvis af sider uden afbrydelse.

EcoTank-printere leverer en ægte, langsigtet og pålidelig udskrivningsløsning. De giver klare, skarpe og nøjagtige udskrifter takket være Epsons holdbare og pålidelige Micro Piezo-teknologi og Epsons originale blæk. Det specialudviklede og integrerede design giver ekstra tryghed, da printeren leveres med tre års udvidet garanti (ved registrering[5]) eller 30.000 sider.

Esther Anies, Product Manager, Epson Europe, siger: "De fleste mennesker har begrænset plads i hjemmet, så vi har strømlinet EcoTank-printeren for at gøre den mere kompakt og indbydende. EcoTank-printeren har allerede vist sig at være meget populær med et akkumuleret globalt salg på 15 millioner enheder1 takket være dens ultralave pris og problemfri design, og vi mener, at denne nye slankere tilføjelse vil skabe endnu flere kunder."

Vigtige funktionerET-2600ET-2650
Udskriv, kopiér og scan
Integreret blækbeholder med ultrahøj kapacitet
LCD-skærm og kortplads-
Micro Piezo-teknologi
Original Epson blæk
Garanti: 1 år eller 30.000 sider og op til tre år ved registrering5
Udskriv op til 4.500 sider i sort-hvid og 7.500 sider i farver2
Udskrivningshastighed for sort/farver er 10/5 sider pr. minut[6]
Wi-Fi
Wi-Fi Direct-
Udskriv hurtigt og nemt via Wi-Fi fra smartphones, tablets og pc'er med Epson iPrint4
Epson Connect-understøttelse (Email Print, Remote Print Driver)4

-Slut-

Kommentarer til redaktør

Om Epson
Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, smart glasses og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 93 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.551 millioner euro i regnskabsåret 2014. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/

 


[1] 150 lande mellem oktober 2010 og regnskabsåret 2015

[2] De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af original Epson metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712 med udskiftningsblæksæt. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen.  Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at ydeevnen for det første medfølgende sæt kan være lavere.

[3] Gennemsnitlig besparelse for udskrivning af det anførte antal sider ved brug af pakning med blækflasker med EcoTank inklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden maj 2015 til april 2016, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder

[4] Kræver en trådløs internetforbindelse. Yderligere oplysninger om understøttede sprog og enheder finder du på www.epson.dk/connect

[5] Yderligere oplysninger samt vilkår og betingelser finder du på www.epson.eu/warranty

[6] Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand.  Du kan finde flere oplysninger på www.epson.eu/testing