Epson og Usain Bolt har indgået europæisk partnerskab om at fremme udskrivning uden blækpatroner

Kampagnen, som kommer til at omfatte tv, udendørs skiltning, salgssteder og sociale medier, skal øge bevidstheden om Epsons EcoTank

Epson og Usain Bolt har indgået europæisk partnerskab om at fremme udskrivning uden blækpatroner

Epson har annonceret et omfattende partnerskab med Usain Bolt, verdens hurtigste mand. Usain, som er otte gange olympisk guldmedaljevinder og bredt anset for at være nutidens bedste sprinter, vil være ansigtet i en stor kampagne, der skal opbygge bevidstheden om Epsons patronfri EcoTank-printere.

Usain kommer til at blive vist sammen med Epsons EcoTank i en tv-reklamekampagne, som starter senere på ugen i Storbritannien og Tyskland, og som vises på reklametavler, i bannerreklamer på websteder, ved kassen i større detailforretninger og på sociale medier i resten af EMEAR-regionen. Usain vil på sin egen muntre måde demonstrere, at med Epsons EcoTank-printere kan du bogstavligt talt "Just fill and chill" og udskrive i op til tre år uden blækpatroner 1.

Der er solgt mere end 60 millioner EcoTank-inkjets med blækbeholdere med stor kapacitet over hele verden siden lanceringen i 2010, hvilket giver kunderne en besparelse på op til 90 % på udskrivningsomkostninger 2. Printerne leveres med blækflasker med høj kapacitet i stedet for blækpatroner. Epson har for nylig opdateret sit prisvindende sortiment af EcoTank-printere, så nu kan travle husholdninger og mindre kontorer nyde godt af problemfri udskrivning til en ultralav pris pr. side. Alle Epsons nye EcoTank-printere er udstyret med Micro Piezo-varmefri teknologi, så du også kan nyde godt af reduceret strømforbrug med mindre behov for udskiftningsdele.  

I sine kommentarer om partnerskabet udtaler den amerikanske præsident for Epson Europe, Yoshiro Nagafusa: "Usain er en perfekt partner for os! Han er et af de mest genkendelige mennesker i verden, og hans engagerende karakter vil hjælpe med til at bringe vores omkostningseffektive udskrivningsløsninger til live på en sjov, uforglemmelig og engagerende måde. Med flere der arbejder hjemmefra end nogensinde før, og moderne familieliv, der bliver mere og mere travlt, er det det helt rigtige tidspunkt til at skabe endnu større bevidsthed om vores EcoTank-printere og de omkostningsbesparelser, de giver."

Usain Bolt siger: "Jeg er glad for at samarbejde med Epson om at udbrede budskabet om EcoTank-printere. Jeg indgår kun i samarbejde med varemærker, som jeg tror kan gøre en virkelig forskel. EcoTank-printere fjerner mange af de frustrationer, der findes omkring udskrivning med blækpatroner, så alt, hvad der kan hjælpe med til at gøre livet lidt nemmere, er en fordel.  Men det handler om meget mere end det! Vi har mange af de samme værdier til fælles, f.eks. det at skabe en bedre fremtid. For Epson handler det om at opbygge tillid gennem deres produkter, som hjælper lokalsamfund med at skabe vækst og udvikle sig. Og for mig handler det om at inspirere andre til at følge deres drømme, uanset hvor store eller små de er."

Hvis du vil se den nye tv-reklame og nogle af de ekstra videoer, der blev filmet under optagelserne, kan du se vores YouTube-kanal - https://www.youtube.com/user/EpsonEurope

1 Baseret på udskriftsmængde på 100 A4-sider pr. måned og ved den laveste kapacitet, der fremstilles af det inkluderede sæt blæk.
2 Baseret på Epsons beregninger, den gennemsnitlige pris pr. side og et gennemsnitligt antal inkjetpatroner, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækflaskerne til Epson EcoTank "101" og "103". Sammenligning mellem den gennemsnitlige kapacitet (A4-udskrifter af ISO/IEC 24711) i blækflasker til EcoTank-serien "101" og "103" og de originale forbrugsmaterialer (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2020 shipments, udgivet i 1. kvartal 2021), der bruges i 25 af de mest solgte A4-inkjetpatronprintere til forbrugere til under 100 euro (ekskl. moms) i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Tyrkiet (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2020 leveringer, udgivet i 1. kvartal 2021). Omkostning pr. side er beregnet ved at dividere indtjening for den relevante flaske/patron med den samlede kapacitet for enhedssalget.