Epson og Mercedes AMG Petronas Motorsport skaber verdens første pitstop, der lyser i mørke

Epson tager et frisk kig på pitstop i Formula 1™

15. september 2017 Epson ser frem til det ikoniske natteløb Singapore Grand Prix ved at tage et frisk og spændende kig på en Formula 1™-bil og et pitstop. Den ambitiøse plan om at skabe det formentlig første pitstop i verden, der lyser i mørke, kombinerede Epsons markedsførende produkter med den dokumenterede ekspertise hos de regerende mestre i Formula One™ Konstruktørmesterskabet, Mercedes AMG Petronas Motorsport, med den tredobbelte verdensmester Lewis Hamilton på holdet.

Epson startede med at forvandle Mercedes AMG Petronas' racerbil fra den normale tilstand til et mesterværk, som er selvlysende i mørke. Takket være en printer i Epson SureColor SC-S-serien kunne designteamet hos Mercedes AMG Petronas Motorsport forvandle farverne på vinderbilen fra verdensmesterskabet i 2016 ved at udskrive selvlysende materiale, som blev viklet omkring bilen, samt selvlysende versioner af bilens ikoniske branding. Derefter blev lyset slukket, og mandskabet gennemførte verdens første pitstop, der var selvlysende, i mørke. Iført selvlysende overalls og med selvlysende udstyr udførte teamet flere hurtige dækskift.

Effekten blev forstærket af Epsons flagskib, EB-L25000U, verdens første og mest lysstærke 3LCD-laserprojektor med 25.000 lumen samt 4K-forbedring, som er designet til dynamisk og virkningsfuld produktion¹.

Konceptet blev udviklet for at tilskynde Formel 1-fans til at se på pitstops i et helt nyt lys, samtidig med at det skulle demonstrere det globale, teknologiske førerskab hos både Epson og Mercedes AMG Petronas Motorsport på en overbevisende måde.

Løbskalenderen for 2017 bringer mesterskabet til Singapore næste gang, hvor Mercedes AMG Petronas Motorsport forsøger at konsolidere deres førerposition i mesterskabet i dette ikoniske "F1-natteløb". Med mere end 1600 lys, som oplyser racerbanen i den berømte by fire gange kraftigere end de fleste fodboldsstadionanlæg, er den et skue, som hyldes af fans over hele verden. For at fejre dette natteløb frigives det selvlysende indhold på Epsons og Mercedes AMG Petronas' kanaler i weekenden for Singapore Grand Prix-løbet (15.-17. september 2017).

Det selvlysende pitstop er en del af en række innovative aktiveringer mellem Epson og Mercedes AMG Petronas, som omfatter sidste års #LewisGetsInked-kampagne og Lewis Hamilton F1 Ink Tank Challenge i 2017 ( https://www.Epson.co.uk/lewisgetsinked).

En video med materialet, der lyser i mørke, og andet indhold vil snart blive frigivet på Epsons kanal.

Ian Cameron, general manager of brand and communications hos Epson, udtalte: "Vores partnerskab med Mercedes AMG Petronas Motorsport har altid fokuseret på at arbejde sammen i vores fælles stræben efter innovation og større ydeevne inden for vores respektive brancher. Det selvlysende pitstop er både banebrydende og spændende. Det demonstrerer perfekt, hvor fleksible og praktiske vores produkter er i de mest usædvanlige og bemærkelsesværdige miljøer. Vi er glade for resultaterne."

Victoria Vowles, Marketing Operations Director hos Mercedes AMG Petronas Motorsport, sagde: "Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Epson om at skabe disse innovative og fremadrettede koncepter. Epsons brug af avanceret teknologi til at levere ydeevne stemmer helt overens med, hvad vi tilstræber at opnå i Formel 1. Pitstops er et velkendt indslag i Formel 1-oplevelsen, så det har været meget spændende at kunne arbejde sammen med Epson og deres banebrydende produkter for at give denne aktivitet et frisk perspektiv."

Du henvises til dit lokale Epson websted, hvis du ønsker oplysninger om Epson SureColor SC-S-serien, EB-L25000U og andre Epson produkter. http://global.Epson.com/web_sites.html

Bemærk, at produktnavne og tilgængelighed varierer efter region.

1. I henhold til undersøgelse foretaget af Seiko Epson (pr. august 2016).

 

-Slut-